2018. február 18. - Bernadett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 18. - Bernadett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Amiért küzdenek a céltudatos férfiak - ami ellen harcolnak a nők

Összealította: Neszvecskó Anna

Kihívások, igyekezet, szorgalom: az emberi jellem tartozékainak alapjai, mégis konfliktusok ezreinek kútfeje. Elengedhetetlen részeiként az életnek azt gondolnánk mekkora őrültség az erős személyiség ellen fordítani emberi kapcsolatokat, de valamiért mégis megbukik a kitartás. Ím, a magyarázat mit miért csinálunk.

 

Mindennek gyökere, és forrása


Ti nők nap mint nap találtok okot arra, hogy felfordíthassátok a békés nyugalmi állapotunkat. Mindközül a leginkább elkeserítő, amikor azért viselkedtek ellenségesen, mert végeztük a kötelezettségeinket. Elképesztően értetlenül hangzik, vagy egyáltalán a gondolata értelmetlennek minősül mégis magyarázatra szorul részünkről, az általatok preferált viselkedési forma. Had vezessem fel akkor azokat a férfitípusokat, amelyekre igazán vágytok, és társítsam mellé a problémákat, melyeknek részetekről nem kellene ott lennie.


Az egyetemista


Akár, hogy is kifejezetten fontos férfitípusként felhozni, hiszen manapság nem ritka kivétel az aktív státusz akár 28-29 éves korig is. Ezeket az embereket a legnehezebb megérteniük a nőknek, hiszen idejük nagy részét alkotják az előadások, a haverok, a bulik, valamint nem utolsó sorban ti nők. Mégis nehezen viszonyultok a sok-sok távol töltött időhöz, ami a barátokkal történik, és személyes sértésnek veszitek, pedig a fiatalság egyik legfontosabb részéről beszélünk, nem pedig egy keresztes hadjáratról ellenetek.


A sportoló


Egyik legjellemesebb, és legkiegyensúlyozottabb férfitípus, akinek szenvedélye, munkája, és életcélja a sport. Hatalmas erőfeszítéseket képesek véghezvinni, s mivel hatalmuk és minden elképzelésük az örökös küzdésen nyugszik, ez az élet többi területén is megmutatja pozitív hatásait. Legyen szó barátokról, a családról, és legfőképpen rólatok, nőkről. Egyik fő probléma, ha ti nem vagytok szerelmesei ennek a szenvedélynek és ahelyett, hogy megértenétek, hogy minden ebből következő jó, amit ti kaptok, az összes boldog perc, és kiegyensúlyozott ráhatás az életetekre, az eme, igen nagymértékű endorfin dózisból eredhet, mellyel igyekszünk is elkápráztatni benneteket. Persze mindez mit sem ér, ha a harc azért folyik, hogy egyáltalán ez a szenvedély hatályba léphessen egy elvárt romantika ellenében. Miközben aki ilyen hivatást választ, annak ez nem kényszer, hanem szinte már vallás.


Az otthonülő


Kifejezetten jellemező a csendes, és kissé zárkózottabb, inkább az agyukat tornáztatni szerető férfiakra, hogy idejük nagy részét a számítógép előtt töltik. Leginkább agyuk frissességét megóvva, általában jövőjüket, és életük nagy részét alakítják ki virtuális úton. A női szívek mégsem nézik mindezt jó szemmel. Tegyük fel, hogy a férfi otthon dolgozik, ami jót jelenthet, de közben, mivel látszólag nem csinál mást, csak ül a gép előtt nektek nőknek, ez visszataszítónak tűnik, és sok esetben kiábrándítónak.

Az örökké talpon férfi


A férfi, aki mindig későn ér haza, ingben és nyakkendőben hódítja meg az utcákat és nagyrészt sosincs ideje semmire. A legjellemezőbb ezen emberekre, hogy női szívetekre méregként ül rá, a szinte már ridegnek tűnő céltudatosság, és pénz-centrikusság. Miközben minden tisztelet megérdemelnek, hiszen korán kelnek és fekszenek, hogy nektek jó legyen. Ti nők, pedig bele sem gondoltok abba, hogy mennyi előnyötök, hány wellness hétvégétek, külföldi nyaralásotok kulcsa ez a számotokra csak ironikusan hangoztatott munkamánia.


A művész


Azok a férfiak, akiknek múzsájuk lehetne finom női szívetek, ha mindennek valódi értékét megértenétek, és átélnétek az alkotás szeretetét, vagy legalább csodálatát. Ezek a férfiak képesek leginkább megérteni mi rejlik lelketek mélyén, és tökéletes utat tudnak találni ahhoz, hogy megszólaltassák azt. Mégis ellenségként tűnik fel, ha az ihlet és az alkotás nem jön, mikor ti durcásan értetlenkedtek, hogy mégis miért nem veletek foglalkozik. S talán fogalmatok sincs róla, hogy festmények, könyvek, dalszövegek szólhatnának rólatok, ha megértenétek, hogy az életszeretet mindennél fontosabb.


Amit minden férfi ugyanúgy gondol


Függetlenül attól, hogy mivel kell, vagy mivel szeretünk foglalkozni, leginkább azt értékeljük, ha más is meglátja az örömöt, és értéket abban, amit csinálunk. Ez alatt értem az összes létező tevékenységet, de még a nem létezőket is. És legyünk őszinték, ki nem szereti, ha az akit a legfontosabbnak tart az életében, fontosnak találja amit ő végez? Az egyetemista tanul, hogy legyen jövője, a sportoló sportol, hogy győzzön, az informatikus szintén a jövőt keresi a monitoron, a művész alkot, a „mindig távol" pasi pedig tudja, hogy ami szükséges csak a pénz útján ér célba. Ahány férfi annyi fajta, mégis egy a cél.


És ezt az egyet kérjük csak tőletek


Tiszteljétek, akik vagyunk, azon kikombinált vélemények helyett, hogy mindez ellenetek jött létre. Miközben bármi, amit teszünk nem személyes önzés, hanem olyan létfontosságú dolog, amin múlhat az elsőként felkeltett érdeklődésetek, meglepetések, ajándékok, későbbi biztonságotok, de még eljövendő életek is.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 parás sztori, amelyben a képzeletbeli barátok különös dolgokat súgtak az embereknek

10 parás sztori, amelyben a képzeletbeli barátok különös dolgokat súgtak az embereknek

Néhány esetben szinte biztosak lehetünk, hogy a képzeleti barát nem más, mint egy szellem. Máskor azt is tudhatjuk, hogy csupán egy ártalmatlan fantazmagória. De vannak olyan esetek is, amikor a legkevésbé sem ártalmatlan, hanem nagyon is veszélyes az a bizonyos képzeletbeli barát, aki igen sötét dolgokra ösztönzi az élő, valóságos embereket…

Tovább »
Ismered az alkímiai jegyedet? - Az alkímiai asztronumerológia megmutatja, melyik jegybe tartozol!

Ismered az alkímiai jegyedet? - Az alkímiai asztronumerológia megmutatja, melyik jegybe tartozol!

Az alkímiai asztronumerológia ugyan kevéssé ismert, viszont nagyon érdekes. Tíz elemet rendel a tíz számjegyhez, és minden elem sajátos, rá jellemző energiával bír. Most könnyedén kiszámolhatod, melyik jegybe tartozol, és azt is megtudod, hogy az adott elem milyen energiákkal ruház fel.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

A mélykék tenger a lelkedhez szól, meggyógyítván és megnyugtatván téged. Ha csak elképzeled, ahogyan alámerülsz gyógyító erejű méhébe, már az is majdhogynem képes meghozni a kívánt eredményt. Sőt még jobb, ha fizikailag is eltöltesz némi időt az óceán közelében. Hagyd, hogy ereje és szépsége elmossa minden bajodat és gondodat.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép