Karácsonyi csomagok nagy választékban a Palmolive-tól - Nyereményjátékkal!

 

Természetes alapanyagok, keleties illatok, gyümölcsös zamatok, édes aromák különlegesen csomagolva - tökéletes karácsonyi ajándék!

A Palmolive Olive Gift-et annak ajánljuk, aki a természetességet szereti. Az olivaolaj pozitív hatással van a bőrre és tökéletesen hidratál. A keleti illatoknak köszönhetően a Palmolive Oriental Beauty csomag ellazít, mint az Ezeregyéjszaka meséiben. A Touch of the Orient lehetővé teszi a felfedezés igazi szépségét az összes érzékszervünkre... Azoknak, akik a nyarat szeretnék visszaidézni a Palmolive Strawberry Memories termékeket ajánljuk. Mindössze csak annyit kell tenned, hogy becsukod a szemed és elképzeled napfényt és a friss epret. A Palmolive Vanilla Break csomag tökéletes választás, ha a testnek és léleknek keresünk megnyugvást. A vanilia illata megnyugtatja az érzékeket, miközben a macadamia olaj táplálja a bőrünket.

 

 

Szeretnéd magad meglepni egy Palmolive Oriental Beauty ajándékcsomaggal?

Most itt az alkalom és játszhatsz a nyereményért! Válaszolj az alábbi kérdésre helyesen, így részt vehetsz a sorsoláson, és tiéd lehet a csodálatos nyereménycsomag!

A csomag tartalma: Palmolive Oriental Beauty Sophisticated habfürdő 500ml, Palmolive Oriental Beauty Stimulating tusfürdő 250ml

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL