GASZTRO

Milánói makaróni egy kicsit másképpen.

Szerző:
Szabó Anna
Készíts egy nagyon ízletes és kiadós milánói makarónit. Ez a recept egy kicsit más, mint az eredeti olasz de talán te is megnyalod mind a tíz ujjadat utána!

Hozzávalók:

-1000g sertés comb.
-300g nyers füstölt kolozsvári szalonna.
-4dl száraz vörösbor (Egri Bikavér)
-450g sűrített paradicsom (Arany Fácán)
-fekete bors
-1-2db szerecsendió
-só
-1000g makaróni
-400g sajt (Trappista vagy Pannónia)


Elkészités:

A hentesnél próbáld meg a kolozsvári szalonnát és a húst együtt ledaráltatni, így jelentős időt spórolhatsz meg. A ledarált húst tedd bele egy edénybe, öntsd rá a vörösbort és a paradicsom pürét, és ezután kezd el főzni kis lángon. Vigyázz könnyen leragad, ezért időnként kevergetni kell. Ahogy forrni kezd, add hozzá a szerecsendiót és a fűszereket ízlés szerint. Miután megfőtt a massza, keverd össze, a kifőzött tésztával, és kb. 15percig, hagyd állni. Tálaláskor reszelj sajtot a tetejére.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL