GASZTRO

Kínai ötfűszeres csirke

Szerző:
Szabó Anna
Mindegy milyen részét használjuk fel a csirkének, ez az étel nagyon ízletes, és különleges. Érdemes kipróbálni csirkeszárnyból is.
Hozzávalók:

- egyforma nagy darab csirkehúsok, mert grillezni fogod
- 1/3 csésze szójaszósz
- 1/4 csésze könnyű oliva- vagy mogyoróolaj
- 1 teáskanál fokhagymapor
- 2 teáskanál ötfűszer-keverék
- 1 teáskanál friss reszelt gyyömbér
- 1 evőkanál száraz sherry


Elkészítés:

Minden hozzávalót keverjünk össze, és ebben pácoljuk a csirkehús-darabokat, legalább egy órán át. Jobb, ha előző este összekészítjük, és a hűtőben állni hagyjuk.

Ha nem grillezzük, jó forró sütőben, tepsiben is megsüthetjük, de ne felejtsük el legalább kétszer megkenni-meglocsolni a maradék páccal.


Nehézségi fok:
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL