GASZTRO

Karácsonyi fűszeres csoki bonbon

Szerző:
Szabó Anna

 

A bonbonhoz

10 dkg étcsokoládé
10 dkg tejcsokoládé
1 teáskanál napraforgó olaj (vagy mákolaj)

A karácsonyi fűszerkeverékhez
fahéj ízlés szerint
szegfűszeg ízlés szerint
csillagánizs ízlés szerint
ánizs ízlés szerint
édesköménymag ízlés szerint

Elkészítés

A kétféle csokoládét kockákra tördelve vízgőz felett felmelegítjük, hogy folyékony csurgatható masszát kapjunk. Hozzákeverjük az olajat és a karácsonyi fűszerkeveréket. Formákba töltjük, amit kicsit megütögetünk, hogy ne legyen buborékos a végén a csoki. Hűtőszekrényben, esetleg mélyhűtőben dermesztjük.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL