GASZTRO

Ízletes káposztasaláta

Szerző:
Szabó Anna
Ez a káposztasaláta isteni bármiféle grillezett húshoz, hideg és krémes a forró és fűszeres szeletek mellett. Ami a fűszerezést illeti: mindenféle zöldfűszer keveréket érdemes kipróbálni.
Hozzávalók:

- 1/3 csésze majonéz
- 2/3 csésze tejföl
- 2 evőkanál citromlé
- két teáskanálnyi cukornak megfelelő mesterséges édesítőszer
- 1 teáskanál fokhagymapor
- 1 teáskanál hagymapor
- 1/8 teáskanál fűszerpaprika
- 1/4 teáskanál feketebors
- 1/4 teáskanál (és még egy csipet) só
- félkilónyi reszelt káposzta


Elkészítés:

Keverd össze mind az ízesítő anyagokat, aztán add hozzá a káposztához. Kóstolgasd, és úgy adagold a citromlevet és a cukorpótlót, hogy számodra pont kiegyensúlyozott legyen az arányuk.


Nehézségi fok:
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL