2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A Badajoz-hasadék világító lényei - Netán humanoidok?

Sz.Á.

A Kanári szigetek vulkanikus szigetvilága, Afrika Észak-nyugati partjainál helyezkedik el. E szigetek legnagyobbika, Tenerife, mely Európa legmagasabb vulkánjának ad otthon, amely Földünk harmadik legmagasabb vulkánja. Ám ez a sziget ad otthont egy furcsa rejtélynek is, melyben megmagyarázhatatlan halálesetek, rémisztő ismeretlen lények, és furcsa világító humanoidok szerepelnek…

 

Tenerife, mint sok más vulkáni sziget, rendkívül gazdag drága és fél drága kövekben, beleértve a híres Tenerife Gyémántokat is, melyek a világon a legértékesebbek, ragyogó sárga színük miatt. Mivel egykor bányászváros volt, rengeteg bányával rendelkezik, melyek a mai napig működnek. Ám sok olyan bánya is van, melyek hatalmas aknafolyosóival már rég elvesztek az idők ködében, az emberi emlékezet mélyén.

A tenerifei legenda

Mesénk egy hegyekkel övezett területen kezdődik Tenerifében, a délkeleti Guimaras községben, ahol a természeti elemek, hasadékok bonyolult hálózatát alakították ki és a vízmosások felfedik a hasznos köveket rejtő rétegeket, ahol több generációnyi bányász és családjaik dolgoztak.


1912-ben két bányász dolgozott az Izańa vízakna folyosóban, egy kiszáradt folyómederben, a Badazoz hasadék belsejében. Semmi szokatlan nem volt azon a bizonyos napon, a nap szépen sütött a bánya tetejére. A bányászok végezték a dolgukat, éppen egy új folyosót alakítottak ki, mely által azt remélték, hogy jó minőségű gyémántot rejtő sziklák újabb rétegeit fedezik fel.

Ám ezen a napon a két bányász élete örökre megváltozott. Egy kis területen egyszerre kezdték el csákányozni a sziklát a hasadék oldalában, mely egyre vékonyabb lett. Miközben azonban bőszen csákányoztak, feltárult a szemük előtt egy ámulatba ejtő jelenet: a szikla egy nagyobb része kb. 3x3 méteres volt és a szemük előtt porlott szét, majd az egész darab merő törmelékké vált. A hasadék érintetlen fala mögött egy ismeretlen járatot fedeztek fel. Nyilvánvaló, hogy ember munkája volt és nem a természeté. A bejárat koromsötétvolt, mely egyértelműen arra utalt, hogy a sziklafolyosó nagyon hosszú lehet.

Olajlámpákkal és csákányokkal felszerelkezve nyugtalanul haladtak tovább. A falak stabilak voltak, és annyira simák, mint az üvegfelület - a finoman kialakított (vagy inkább megmunkált) felületen nem voltak sem repedések, sem rések. Ráadásul még kőrétegek sem voltak rajta, az egész olyan volt, mintha a falak, a mennyezet és a talaj egy réteg betonnal lenne beborítva. A legfurcsább azonban az volt, hogy ez az anyag érdekes módon meleg volt.

A folyosó egy idő után enyhén balra kanyarodott és a két bányász legnagyobb meglepetésére gyenge fény áradt a falból. Ez persze nem volt előttük ismeretlen dolog, hiszen máskor láttak már fluoreszkálást a járatokban. 500 méter után azonban hirtelen megálltak, mert elképesztő esemény tárult a szemük elé: 3 világító lény közeledett feléjük a járatban. Emberszabásúnak tűntek valamennyire, de nem egészen volt emberi a testtartásuk. Úgy tűnt, hogy a lények a talaj felett siklottak, és lent, ahol a lábuknak kellett volna lenni, ott nem volt semmi... 30 cm-re a talajtól lebegtek és még mindig feléjük tartottak. A bányászokon eluralkodott a pánik, eldobták a csákányaikat és amilyen gyorsan csak tudtak, kimenekültek a folyosóról, egy hasadék feltételezett biztonságába. Amikor onnan visszanéztek, a lények már a folyosó bejáratánál voltak.
A két férfi egyenesek a legközelebbi Guardia Civil rendőrőrsre rohant, mely 4 km-rel odébb volt és részletesen elmondták, mit tapasztaltak. Ott megállapították, hogy nem álltak alkohol befolyása alatt, majd a rendőrökkel együtt visszamentek a hasadékhoz. Amikor megérkeztek, alapos kutatás után kiderült, hogy nyoma sincs a világító lényeknek, a sima falaknak és a falakból áradó fluoreszkálásnak. Bár nagyon érdekes, hogy minden bányajárat aprólékosan és szabályosan be lett jegyezve azon a vidéken a Bánya Bizottság által, ez az egy azonban nem szerepelt a feljegyzésekben.

Mi lehet az eset mögött?

A Delphi Jósdára emlékeztet, ahol a jövendőmondó képességeket és látomásokat annak tudták be, hogy a föld alatti ősi vulkanikus kamrákban laktak, ahol ártalmas és pszichotróp gázok gyűltek össze. Vajon ez lehetett az oka a bányászok tapasztalatának is? Soha nem fogjuk megtudni.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

Még csak néhányszor találkoztatok, esetleg először? Nem vagy biztos a szándékában? Figyelj rá kicsit jobban, hiszen minden egyes mozzanata beszél! Fontos gesztusok, amik elárulják, hogy mit gondol rólad, így ő sem tud mellébeszélni – lássuk, mik is ezek!

Tovább »
Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Vajon mit ronthattál el a tavalyi évben, ami miatt nem úgy sikerültek a dolgok, mint szeretted volna? Amiért esetleg nem érted el a vágyadat, nem jött össze, amit szerettél volna, nem volt elég sikeres a kapcsolatod? A tavalyi év uralkodó bolygója a Nap volt, amit pedig Mihály arkangyal ural, így ő maga fogja elárulni, hogy miben hibázhattál a múlt évben, hogy tanulhass belőlük és idén már akár egy tökéletes évet zárhass!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

Talán mély spirituális beavatás vagy eggyé válás következik be. Ébredj rá, hogy minden emberben megvan a női/férfi elemek egyensúlya, és most eljött az idő a számodra, hogy ezeket a belső elemeket egyensúlyba hozd.

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép