Hozzávalók:
3 közepes nagyságú alma
1 bögre zabliszt
1 teáskanál sütőpor
1 sovány joghurt
1/3 bögre kókuszzsír/olaj
2 tojás
fahéj
édesítő
vanília aroma
csipetnyi só
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Készítsünk elő egy kb. 9x9-es méretű tepsit.
Egy közepes edényben a felkockázott almát keverjük össze a fahéjjal és ízlés szerinti édesítővel.
Egy tálban keverjük össze a (zab)lisztet, a sütőport és a sót.
Egy másik tálban kézimixer segítségével az édesítőt, a kókuszzsírt/olajat, joghurtot és a vaníliát keverjük simára, majd adjuk hozzá a tojást és azt is keverjük hozzá. Adjuk hozzá a száraz hozzávalókat és keverjük simára.
A tészta felét öntsük a tepsibe, majd szórjuk rá a felkockázott, fahéjas almát, majd fedjük be a maradék tésztával.
Süssük kb. egy órán át, illetve tűpróbáig.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
Tényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK