A zarándokok

A Tűz elem szülöttei tág szelleműek és nyitottak mindarra, amit az élet nyújthat. Biztos elképzeléseik vannak arról, hogy létezik valami, ami túlmutat az anyag szintjén. Biztosak abban, hogy létezik a lét mélyebb értelme és fel is akarják tárni azt. A tűz jegyek, az élet és a szellem nagy kutatói, telhetetlen szívük teljes hevével keresik majd az igazságot és saját helyüket a lét nagy rendszerében. Különlegesnek érzik magukat; hisznek abban, hogy a sorstól teljesítendő feladatot kaptak és ez növeli biztonságérzetüket és önbizalmukat.

Spiritualitás útjuk nem szokványos, hozzáállásuk azonban egyértelmű. Isten és én, szemtől szembe. Nincs szükségük közvetítőkre vagy rítusokra az átszellemüléshez.
A tűz jegyeknek szükségük van a válaszokra, ezért kitartóan kutatják őket és soha nem adják fel. A zarándokokhoz hasonlóan egész életük egy utazás, amelynek a végén ott áll a cél, amely a választ rejti. Idővel rájönnek, hogy a célba érésnél fontosabb maga az út, amely során megtapasztalják a szeretet, a tolerancia és az emberségesség átszellemült állapotait. Sok tűz jegy mégis hagyományos vallások mellett dönt.

A Kost - mint általában - a spiritualitásban is a szenvedély vezérli. Ideális esetben a lelki élet szépsége és sokrétűsége lenyűgözik őt. Így hite is szenvedélyes lesz, vigyáznia kell azonban, hogy e szenvedély tüzét mindig táplálnia kell. Ha ez nem történik meg, a Kos hamar továbbáll és keres valami újat.

Az Oroszlán, aki hajlamos ideák megteremtésére és azok hajszolására, kitűnően megtalálhatja helyét a vallásos imádatban és áhítatban. Azt az imádatot, amelyet önmaga felé szokott másoktól elvárni, teljes szívével tudja egy isteni vagy természetfeletti létező felé fordítani. Ha szilárd meggyőződésen alapszik, az Oroszlán hite korlátlan lehet és valóban hegyeket mozgat meg.

A mélységekben gondolkodó, nyilát éteri magasságokba kilövő Nyilas mindenre kiterjedően keresi a lét értelmét és célját. Számára minden tapasztalat lehetőség, hogy az élet nagy kirakósában egy újabb darabot a helyére rakjon. A hitvilágokon túl vonzzák őt a filozófia, az etika és a világ keletkezésének elméletei.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL