DIVAT

5 hiba, amit az ünnepi öltözködéskor elkövethetsz

Szerző:
Szabó Anna
Öltöztél már úgy, hogy jobban csillogtál, mint a karácsonyfa? Esetleg lemondtad a várva várt partit, mert nem volt mit felvenned? Akkor már jól tudod, hogy az ünnepi szezon bizony katasztrófa-gyanús helyzetekkel van tarkítva.
Egy kis előre gondolkodással, és a segítségünkkel te lehetsz a legcsinosabb -és a legnyugodtabb idén karácsonykor.


A leggyakoribb hibák


Túl sok a csillogás

Igen, a gyöngy, a fém, a strassz az ünnepekre való. A legtöbb nő alig várja már az alkalmat, hogy valami frappáns, csillogós ruhadarabot öltsön magára. De vigyázz, a túl sok csillogás nyomasztó, főleg, ha olyan helyekre is jut belőle, amit egyébként egyáltalán nem szeretnél kiemelni (például gyöngyös elejű pulóver az amúgy is “mutatós” melleken).



Túl sok csupasz felület

Az “alig-miniszoknyák” és a köldökig kivágott ruhák a kifutókon jól mutatnak, a valóságban azonban nem lehet megúszni a rokonok felháborodását. Nem elég, hogy szinte semmi teret sem hagysz a férfiak képzeletének, de még az ünnepi alkalomhoz sem vagy megfelelően öltözve. Inkább csak sejtess... abból sosem volt még baj.



Nincs egy rongyom sem, amit felvegyek...

Nincs is rémesebb annál, ha tudod, remek partiba volnál hivatalos, de nincs, amit felvegyél. Erre akkor gondolj, amikor vásárolgatsz, és legyen mindig a szekrényedben valami sokáig divatos, egyszerű, nem feltűnő alkalmi holmi, amit bármikor felkaphatsz. Nem csak egyszer viselhető, más és más kiegészítőkkel szinte új ruha.



Ha túlbonyolítod a dolgot

Az nem csoda, hogy a nők rettegve várják az ünnepi szezont: minden az ő nyakukba szakad, a vendégség, a konyha, az ajándékok, az utazás... még a leggondosabb, legjobban szervező nőt is az őrület szélére kergetheti a karácsony.
 


Ne is próbálj minden alkalomra más ruhát szerezni, összekombinálni, idén válaszd a “kis feketét”. Egy egyszerű kis elengáns fekete ruhácska majdnem minden alkalomra megfelel. Csak egy pár odavaló kiegészítő, és máris csinos, elegáns vagy.
 
Ha túlöltözöl ... vagy alul...

Farmert húztál, és mindenkin bársonyruha van? Földig érő estélyit, a többiek meg kiskosztümben? Nem vagy egyedül, ha nehezen megy kisilabizálni, mit is jelenthetnek a varázsszavak a céges meghívón: “hétköznapi viselet”, “koktélruha”. Egykét csinos és elegáns ruha jónéhány ilyen fogalamt képes áthidalni: egy kis fekete ruha, férfiaknak egy sötét öltöny és nagy baj nem lehet.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL