ÁLLATI CUKISÁGOK

Tuki szerint a világ - Avagy a két kis kópé esete a medencével

Szerző:
Szabó Anna
Szép napot Nektek! Ma nem vagyok jól, kicsit köhögök, még játszani sem volt igazán kedvem. Spancitól kaptam fincsi mézet, Magdianyustól pedig valami ezüstkolloidot, hogy erősödjön az a rendszerem, ami megvéd. A méz nagyon ízlett, majd máskor csinálok kamuköhögést, hogy kaphassak...

 

Magdianyus erre azt mondta, ne kiáltsak farkast, és ez nagyon csúnya dolog, átverés, ilyet nem szabad csinálni, különben is: "Akinek vaj van a fején, ne álljon a napra!"

Kicsit vacakul vagyok!

Ma még a nap is kisütött, mindenki élénkebb lett egy kicsit. Puncsmami kisprosztó gyerekei is kihúzták a gyufát, mert amikor Puncsmamó elaludt, Piskóta és Puszedli elindultak a medence felé. Persze a medence a sok esőtől tele volt, és nagyon mély… és ők tudják, hogy oda nem szabad menni, de azért csak oda osontak! Kis szarosok! Feszegetik a határaikat!


Persze lebuktak és Magdianyus a fejét csóválva csak annyit mondott: "Korán meglátszik, melyik tejből lesz jó a túró!" Ezzel vajon mi a túrót akart mondani?

Puszedli mondta Piskótának, menjen előre, ő majd fedezi!

Piskóta fejjel a vízben, farkincája égnek áll, persze a legmeredekebb szakaszon próbálkozik, Puszedli aggódva figyeli, milyen mély a víz.

- Ajjaj! Süllyedek! - kiabálta Piskóta és gyorsan visszamászott!

Aztán rájött a kis egyszerű, hogy könnyebb bemenni a kijárt, lankás úton...

...és ott még el sem süllyed!

Puszedli gyáva nyúl volt, ő csak őrködött!

Ne feledjétek, folytatás következik... ezentúl minden nap írok!

Addig is itt tudtok lájkolni és olvasgatni engem >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL