SZÉPSÉG

Masszázzsal a szépségért!

Szerző:
Szabó Anna
A masszázs ellazít, ugyanakkor serkenti a vérkeringést, hasznos és jó a testnek-léleknek egyaránt. Bár elsősorban azt gondoljuk, hogy egészségmegőrző, illetve gyógyító szerepe van, ugyanennyire hasznos a szépségápolásban.

 

Több olyan masszázsfajta létezik, melynek célja, hogy zsírt égessünk vele, eltüntessük a narancsbőrt, illetve valamennyire fiatalítsuk bőrünket. Régi mondás, hogy ép testben ép lélek, csakhogy ez fordítva is ugyanúgy igaz. Ahhoz, hogy testünk a megfelelő módon reagáljon a különböző kúrákra, fontos a testi-lelki egyensúly, elengedhetetlen, hogy a lelkünk pozitív értelemben felkészült legyen a változásokra.

Najapi masszázs

Ez egy ősi indonéz technika, aminek az a lényege, hogy a masszázs mellett különböző szimbólumokkal és mantrával harmonizálja a testet és a lelket. A speciális érintések felelősek a megfelelő energiaáramoltatásért, így a lélek kiteljesedésén keresztül érjük el testünk feltöltődését és megszépülését.

Cellulit masszázs

Főként a narancsbőr eltűntetésére célszerű alkalmazni. Fontos a kezelések során odafigyelni a folyadékbevitelre, hogy mit iszunk, mikor és mennyit, hiszen ez is meghatározó szerepet játszik a narancsbőr eltűntetésében. Mint minden masszázsnál, itt is fontos a lelki nyugalom, itt a teljes relaxációt általában halk, meditatív zenével segítik.

Féldrágaköves masszázs

A rugalmas és feszes bőrért érdemes kipróbálni ezt a masszázsfajtát. A különböző féldrágaköveknek más-más tulajdonságuk van, ezért érdemes az elérni kívánt állapothoz igazítani a kőválasztást. A leguniverzálisabb hatású ilyen ásvány a hegyikristály, amely szinte minden problémára alkalmazható, energiával tölti fel a testet, és kiváló túlérzékenység esetére is. A rózsakvarc a szorongás ellenszere, a tigrisszem az immunrendszert erősíti, a holdkő a hormonális egyensúlyt segít helyreállítani, míg az ónix a feszültséget, illetve az időjárásra való érzékenységet csökkenti.

Szőlőmasszázs

Az érett szőlőszemek magvából készült zöldessárga színű olaj gazdag E-vitamin forrás, tehát remek antioxidáns. A, B és C-vitamint is tartalmaz, jótékony hatásai közé tartozik tehát, hogy szívbarát, csökkenti a trombózis kialakulásának esélyét, csökkenti a menopauza tüneteit, regenerálja a kollagén szöveteket. A szőlőmasszázs hidratálja és regenerálja a bőrt, megköti a szabadgyököket, így öregedésgátló hatása van.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL