2018. augusztus 20. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 20. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyali érintés

Barabás Fruzsina

Mindenkinek vannak rossz napjai. Mindannyian éreztük már úgy, hogy egy adott napon semmi nem úgy alakult, ahogyan azt elterveztük. Ettől gyakran kedvetlenek, dühösek és bosszúsak leszünk. Ekkor sietnek segítségünkre az angyalaink, megérintik a szívünket és a lelkünket egyaránt, hogy ismét harmóniába kerüljünk önmagunkkal és másokkal.

 

Az ember, mint mondják, társas lény. Éppen ezért nem telhet el nap anélkül, hogy a másik ember iránti szeretetét, megbecsülését, tiszteletét ne fejezné ki valamilyen módon. Ezek közé tartozik az érintés is. Minden érintés más és más, csupán annyi közös bennük, hogy érzékeléssel párosulnak. Érezzük, ha valaki megfogja a kezünket, vagy éppen megsimogatja az arcunkat. Ezzel ellentétben az angyali érintés rendkívül sajátos. Nem is igazán lehet meghatározni a pontos idejét, csak azt érezzük legbelül, hogy egy kellemes nyugalom lesz úrrá rajtunk és elfelejtünk egy kis időre minden rosszat. Az angyalok mindig tudják, hogy mikor van szükségünk arra, hogy gyengéden végigsimítsák lelkünket és a tudtunkra adják, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

Sokszor mondogatjuk, hogy valami a szerencsén múlott, vagy annak köszönhetően alakultak jól a dolgaink, hogy jókor voltunk jó helyen. Pedig nem biztos, hogy minden esetben csupán ezeknek köszönhetjük, hogy jól jöttünk ki az adott helyzetből. Az angyalaink is szerepet játszanak ebben, csak mi ezt nem érzékeljük direkt módon. Nem látjuk és nem halljuk őket, de a jelenlétüket valahogy mégis érezzük. Azt, ahogy egy különös nyugalom lesz úrrá rajtunk. Ilyenkor sokszor pár percig nem érzékeljük, mi zajlik körülöttünk, nem halljuk az utcazajt, sem azt, ha valaki hozzánk szól, hiszen agyunk teljesen kikapcsol, és mintha kilépnénk a testünkből, csak arra koncentrálunk, hogy helyre álljon a lelki egyensúlyunk.

Azt mondják, hogy csak akkor tudunk rendben lenni a világgal, ha önmagunkkal is rendben vagyunk, elfogadjuk azt akik vagyunk és nem akarunk ezen görcsösen változtatni. Ám ha egyszer mégis változtatásra adjuk a fejünket, tudnunk kell azt, hogy nem egyik napról a másikra fogunk átalakulni olyanná, amilyenek lenni szeretnénk, hanem hosszabb folyamat elé kell néznünk. Ilyen esetben is fordulhatunk az angyalokhoz, megkérhetjük őket, hogy adjanak elég energiát ahhoz, hogy a változás útjára tudjunk lépni és erőt, hogy véghez vigyük a célunkat. Fontos, hogy ne lehetetlen dolgokat akarjunk, hanem olyanokat, amelyeket meg is tudunk valósítani. Angyalaink is azokat az elképzeléseinket támogatják, melyek reálisak és véghezvihetőek. Ők is végig mellettünk állnak, de főleg azokban a percekben, amikor úgy érezzük, nem bírjuk tovább és fel akarjuk adni. Ekkor hitet és lelki támaszt nyújtanak, hogy még jobban húzzunk bele és mutassuk meg a világnak, hogy igenis végig tudjuk csinálni azt, amit elterveztünk. Persze a rossz napok elkerülhetetlenek, de angyalaink segítségével jobbá varázsolhatjuk azokat.

Olykor, ha úgy érezzük, hogy kimerültek vagyunk és szükségünk van egy kis lelki feltöltődésre, próbáljunk meg lazítani,vegyünk egy forró fürdőt vagy gyújtsunk meg egy illatmécsest és szólítsuk angyalainkat. Kérjük meg őket, hogy adjanak erőt ahhoz, hogy a lelki egyensúlyunk helyre álljon, és újult erővel kezdjünk neki a következő napnak. Ha jól figyelünk, érezhetjük, ahogyan melegséggel töltik el szívünket és biztosítanak bennünket arról, hogy egy kis átmeneti zűrzavar még nem a világvége.

Nem kell feltétlenül vallásosnak lennünk ahhoz, hogy az angyalokhoz forduljunk segítségért, csupán hinnünk kell abban, hogy kérésünk meghallgatásra kerül. Egy angyal nem válogat, minden embert ugyanúgy, feltétel nélkül szeret, törődik mindenkinek a lelkével, és ha kell, ápolja azt.

Azt mondják, a sorsunk előre meg van írva így azon változtatni már nem lehet. Erre még az angyalok sem képesek, ők sem rendelkeznek olyan erővel, amely felülírhatná azt, amit az élet tartogat számunkra Abban viszont a segítségünkre lehetnek, hogy több legyen a boldog pillanat az életünkben és, hogy kevesebbet bosszankodjunk apróságokon.

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 jel, hogy blokkolt csakráid vannak

7 jel, hogy blokkolt csakráid vannak

Miközben ezt olvasod, erőteljes energia áramlik a testedben és körülötte is. A test 7 csakrája a mentális, spirituális és érzelmi energiák fókuszpontja. Amikor a csakrák erősek, harmonikusak, áramlóak, bőséges forrásból merítheted az erőt. Ám ha egy vagy több csakrád blokkolt, az olyan, mint egy megtört kerti tömlő: ki tudod nyerni a vizet, de csak csordogálva. Blokkolt csakrákkal erőforrásaid korlátozottak.

Tovább »
Vicces "Rejtett Arcok" fejtörő, ami tréningezi az agyadat miközben szórakozol is

Vicces "Rejtett Arcok" fejtörő, ami tréningezi az agyadat miközben szórakozol is

Szeretjük ezeket a szórakoztató játékokat, amik nem csak kikapcsolnak, de fejlesztenek is bennünket. Figyeld meg, hogy a napi szintű gyakorlás meg fogja hozni a gyümölcsét és sokkal élesebb lesz az elméd és pontosabb a megfigyelőképességed! A mai napi kihívás az, hogy meg kell találnod a rejtett arcokat a képen!

Tovább »
Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichoanalitikus csoport állította össze, méghozzá azon az elven, hogy döntéseid, melyeket életed során meghozol, nagyon sokat elárulnak a személyiségedről. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt az ajtót, melyen szívesen belépnél, így máris feltárul, mi rejlik mögötte, vagyis az, hogyan viselkedsz másokkal, és hogyan látnak téged. Itt az idő, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép