2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Miért hűtlenkednek a férfiak?

Összeállította: Czmerk Mónika

Tudom, darázsfészek ez a téma, de rengeteg női társaságban, a beszélgetésben ez kapja a főszerepet.

 

A férfiak semmivel sem kicsapongóbbak, mint a nők. Persze vannak numerakirályok, akik csak a strigulákat gyűjtik, de bizony a nők között is akad ilyen szép számmal. És mi férfiak alapvetően éppúgy a család által nyújtott biztonságot keressük, mint a nők. A félrelépések nagy része a már meglévő kapcsolat hiányosságai miatt következik be. Elveszek feleségül egy nőt, aki csinos, velem foglalkozik, én vagyok a főszereplő az életében, bármikor lelkesen kapható a szexre, majd néhány év házasság és 1-2 gyerek után egy házsártos, örökké fáradt, ideges nő vár haza, akit egyáltalán nem érdekel az, amit mondani szeretnék. Hát persze, hogy az első alkalommal, amikor ismét megkapom azt, amire vágyom, kihasználom a lehetőséget. Ti nők mindig azzal védekeztek, hogy a megnövekedett házimunka-mennyiség, a gyerekkel való foglalkozás kifáraszt benneteket, pedig mi szívesen segítenénk, ha szólnátok. Ha nem minden este a nyafogásra, idegeskedésre érkeznénk az otthonunkba, rövidebb ideig tartana a hazafelé vezető út…

Ősrégi poén: melyik az az étel, ami megszünteti a szexuális étvágyat? A menyasszonyi torta

Hát igen. Szeretnétek férjhez menni és eleinte sok nő eljátszik egy szerepet, hogy házasságot köthessen, majd idővel ez az álarc lehull, és ott marad az igazság. Az is nagyon régi mondás és igaz is, hogy nem megszerezni nehéz minket, hanem megtartani. Igenis azt várjuk el a feleségünktől, hogy 10-15 év házasság után is legyen ideje, energiája ránk. Hogy még mindig megkívánjon minket és ne szükségszerű kötelesség legyen a szex. Hogy érdekelje, mi történt velünk a munkahelyünkön, hogy néha csak ránk figyeljen és velünk foglalkozzon. Ha ez nem működik, akkor eleinte csak félrelépünk, alkalmi kapcsolatokat keresünk, aztán előbb-utóbb elválunk. Tudom, túl sok teher van egy nő vállán, dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel és még magával is szeretne törődni. De erről sajnos nem mi tehetünk, hanem az emancipáció hozadéka. Ha nem kéne dolgozniuk a nőknek, sokkal több kapcsolat maradna működőképes hosszútávon. Mivel ezen már nem lehet változtatni, máshonnan kellene a kérdést megközelíteni.

Szólj, ha segítsek, ha soknak érzed a feladataidat

Hidd el, a legtöbb férfi szívesen elmosogat, vagy lefekteti a gyereket, ha utána egy csábító démon várja a hálószobában. Egyszerűen arról van szó, hogy nem bírjuk elviselni, ha hanyagolnak minket. Fogadd el, hogy a legtöbb férfi egy gyerek, aki birtokolni akarja a játékát, vagyis Téged. Ha ezt megadod neki, nem fog haragudni, ha nem készítettél háromfogásos vacsorát, vagy nem csillog-villog a fürdőszoba. Lehet, hogy szóvá teszi, de ezért nem fog megcsalni. Ha viszont mindent előbbre helyezel a partnerednél, akkor ne számíts semmi jóra. Mert akkor megkeressük azt a nőt, akinek ismét mi leszünk a legfontosabbak és az első adandó alkalommal átpártolunk hozzá.

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

A Feng Shui – szó szerinti jelentése: szél és víz – ősi kínai életbölcselet, amely egyebek között a minket körülvevő tárgyak kiválasztásával és elhelyezésével is segít megteremteni a harmóniát. Elvei szerint, a megfelelő tárgyak hasznosítják és erősítik a csít, az életerőt körülöttünk. Néhány tárggyal azonban a gazdagságod érdekében is sokat tehetsz.

Tovább »
3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

Mennyire bízol az intelligenciádban és a logikádban? Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy mennyire vág eszed, most mindjárt le is tesztelheted magad! Persze ezek csupán játékos fejtörők, de attól még rendkívül hatásosak, ha arról van szó, hogy tornáztatni kell az agyunkat vagy felmérni annak a logikai szintjét. Próbálj csak megbirkózni ezzel a három feladattal!

Tovább »
Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Kutatók tanulmányozták, hogy az illatok hogyan kapcsolódnak a személyiséghez, illetve az egyének vásárlási szokásaihoz. A „A környezet illatának hatása a preferenciákra és a választási magatartásra” című tanulmány, Madzhrov, Block és Morrin (2015) munkássága. A kutatás során érdekes dolgokat találtak arról, hogy a különböző illatok hogyan befolyásolják az egyének viselkedését. Mielőtt elmagyaráznánk, hogy mire is jutottak, válassz egy illatot!

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép