2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Miért hűtlenkednek a férfiak?

Összeállította: Czmerk Mónika

Tudom, darázsfészek ez a téma, de rengeteg női társaságban, a beszélgetésben ez kapja a főszerepet.

 

A férfiak semmivel sem kicsapongóbbak, mint a nők. Persze vannak numerakirályok, akik csak a strigulákat gyűjtik, de bizony a nők között is akad ilyen szép számmal. És mi férfiak alapvetően éppúgy a család által nyújtott biztonságot keressük, mint a nők. A félrelépések nagy része a már meglévő kapcsolat hiányosságai miatt következik be. Elveszek feleségül egy nőt, aki csinos, velem foglalkozik, én vagyok a főszereplő az életében, bármikor lelkesen kapható a szexre, majd néhány év házasság és 1-2 gyerek után egy házsártos, örökké fáradt, ideges nő vár haza, akit egyáltalán nem érdekel az, amit mondani szeretnék. Hát persze, hogy az első alkalommal, amikor ismét megkapom azt, amire vágyom, kihasználom a lehetőséget. Ti nők mindig azzal védekeztek, hogy a megnövekedett házimunka-mennyiség, a gyerekkel való foglalkozás kifáraszt benneteket, pedig mi szívesen segítenénk, ha szólnátok. Ha nem minden este a nyafogásra, idegeskedésre érkeznénk az otthonunkba, rövidebb ideig tartana a hazafelé vezető út…

Ősrégi poén: melyik az az étel, ami megszünteti a szexuális étvágyat? A menyasszonyi torta

Hát igen. Szeretnétek férjhez menni és eleinte sok nő eljátszik egy szerepet, hogy házasságot köthessen, majd idővel ez az álarc lehull, és ott marad az igazság. Az is nagyon régi mondás és igaz is, hogy nem megszerezni nehéz minket, hanem megtartani. Igenis azt várjuk el a feleségünktől, hogy 10-15 év házasság után is legyen ideje, energiája ránk. Hogy még mindig megkívánjon minket és ne szükségszerű kötelesség legyen a szex. Hogy érdekelje, mi történt velünk a munkahelyünkön, hogy néha csak ránk figyeljen és velünk foglalkozzon. Ha ez nem működik, akkor eleinte csak félrelépünk, alkalmi kapcsolatokat keresünk, aztán előbb-utóbb elválunk. Tudom, túl sok teher van egy nő vállán, dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel és még magával is szeretne törődni. De erről sajnos nem mi tehetünk, hanem az emancipáció hozadéka. Ha nem kéne dolgozniuk a nőknek, sokkal több kapcsolat maradna működőképes hosszútávon. Mivel ezen már nem lehet változtatni, máshonnan kellene a kérdést megközelíteni.

Szólj, ha segítsek, ha soknak érzed a feladataidat

Hidd el, a legtöbb férfi szívesen elmosogat, vagy lefekteti a gyereket, ha utána egy csábító démon várja a hálószobában. Egyszerűen arról van szó, hogy nem bírjuk elviselni, ha hanyagolnak minket. Fogadd el, hogy a legtöbb férfi egy gyerek, aki birtokolni akarja a játékát, vagyis Téged. Ha ezt megadod neki, nem fog haragudni, ha nem készítettél háromfogásos vacsorát, vagy nem csillog-villog a fürdőszoba. Lehet, hogy szóvá teszi, de ezért nem fog megcsalni. Ha viszont mindent előbbre helyezel a partnerednél, akkor ne számíts semmi jóra. Mert akkor megkeressük azt a nőt, akinek ismét mi leszünk a legfontosabbak és az első adandó alkalommal átpártolunk hozzá.

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A bőrrák 7 olyan tünete, aminek látszólag semmi köze magához a bőrhöz - Jó, ha tisztában vagy vele!

A bőrrák 7 olyan tünete, aminek látszólag semmi köze magához a bőrhöz - Jó, ha tisztában vagy vele!

A legtöbb esetben a bőrrák jelei egyértelműek. Ha szokatlan kitüremkedést észlelsz, vagy szokatlan bőrhibát, olyasmit, ami korábban nem volt ott, mindenképpen fordulj orvoshoz.  Vannak azonban olyan ritka esetek (100-ból 1), amikor a bőrrák szokásos tünetei nem észlelhetők. Ehelyett a betegség úgy alakul ki, hogy nem is sejtenéd az adott tünetekről, hogy a bőrrákkal függnek össze. 

Tovább »
Látsz valami furcsát, nem odaillőt a képeken? - Vizuális teszt

Látsz valami furcsát, nem odaillőt a képeken? - Vizuális teszt

Nézd meg alaposan a cikkben található képeket és keresd meg rajtuk azt, ami nem illik oda! Biztos lehetsz benne, hogy egy kakukktojás egészen biztos, hogy akad! Kiváló lehetőség ez a számodra, hogy javíts a látásodon a szemed megdolgoztatásával, és hogy élesítsd a koncentrációs képességedet! Ha ennél is nagyobb kihívásra vágysz, akkor mérd hozzá az időt is!

Tovább »
Boldogság teszt - Mennyire élsz harmóniában önmagaddal?

Boldogság teszt - Mennyire élsz harmóniában önmagaddal?

Ezt a tesztet egy brit pszichológuscsoport állította össze, és meglepő tükröt tart elénk. A dolgod mindössze annyi, hogy kiválasztod azt a képet, mely a legjobban jellemzi a hangulatodat, és elolvasod az eredményt. Azonnal kiderül, mennyire vagy harmóniában önmagaddal, és mi az, amin változtatnod kell.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép