PASISZEMMEL

Miért hűtlenkednek a férfiak?

Szerző:
Szabó Anna
Tudom, darázsfészek ez a téma, de rengeteg női társaságban, a beszélgetésben ez kapja a főszerepet.

 

A férfiak semmivel sem kicsapongóbbak, mint a nők. Persze vannak numerakirályok, akik csak a strigulákat gyűjtik, de bizony a nők között is akad ilyen szép számmal. És mi férfiak alapvetően éppúgy a család által nyújtott biztonságot keressük, mint a nők. A félrelépések nagy része a már meglévő kapcsolat hiányosságai miatt következik be. Elveszek feleségül egy nőt, aki csinos, velem foglalkozik, én vagyok a főszereplő az életében, bármikor lelkesen kapható a szexre, majd néhány év házasság és 1-2 gyerek után egy házsártos, örökké fáradt, ideges nő vár haza, akit egyáltalán nem érdekel az, amit mondani szeretnék. Hát persze, hogy az első alkalommal, amikor ismét megkapom azt, amire vágyom, kihasználom a lehetőséget. Ti nők mindig azzal védekeztek, hogy a megnövekedett házimunka-mennyiség, a gyerekkel való foglalkozás kifáraszt benneteket, pedig mi szívesen segítenénk, ha szólnátok. Ha nem minden este a nyafogásra, idegeskedésre érkeznénk az otthonunkba, rövidebb ideig tartana a hazafelé vezető út…

Ősrégi poén: melyik az az étel, ami megszünteti a szexuális étvágyat? A menyasszonyi torta

Hát igen. Szeretnétek férjhez menni és eleinte sok nő eljátszik egy szerepet, hogy házasságot köthessen, majd idővel ez az álarc lehull, és ott marad az igazság. Az is nagyon régi mondás és igaz is, hogy nem megszerezni nehéz minket, hanem megtartani. Igenis azt várjuk el a feleségünktől, hogy 10-15 év házasság után is legyen ideje, energiája ránk. Hogy még mindig megkívánjon minket és ne szükségszerű kötelesség legyen a szex. Hogy érdekelje, mi történt velünk a munkahelyünkön, hogy néha csak ránk figyeljen és velünk foglalkozzon. Ha ez nem működik, akkor eleinte csak félrelépünk, alkalmi kapcsolatokat keresünk, aztán előbb-utóbb elválunk. Tudom, túl sok teher van egy nő vállán, dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel és még magával is szeretne törődni. De erről sajnos nem mi tehetünk, hanem az emancipáció hozadéka. Ha nem kéne dolgozniuk a nőknek, sokkal több kapcsolat maradna működőképes hosszútávon. Mivel ezen már nem lehet változtatni, máshonnan kellene a kérdést megközelíteni.

Szólj, ha segítsek, ha soknak érzed a feladataidat

Hidd el, a legtöbb férfi szívesen elmosogat, vagy lefekteti a gyereket, ha utána egy csábító démon várja a hálószobában. Egyszerűen arról van szó, hogy nem bírjuk elviselni, ha hanyagolnak minket. Fogadd el, hogy a legtöbb férfi egy gyerek, aki birtokolni akarja a játékát, vagyis Téged. Ha ezt megadod neki, nem fog haragudni, ha nem készítettél háromfogásos vacsorát, vagy nem csillog-villog a fürdőszoba. Lehet, hogy szóvá teszi, de ezért nem fog megcsalni. Ha viszont mindent előbbre helyezel a partnerednél, akkor ne számíts semmi jóra. Mert akkor megkeressük azt a nőt, akinek ismét mi leszünk a legfontosabbak és az első adandó alkalommal átpártolunk hozzá.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL