SZÉPSÉG

Garami Gábor a hajhagymái egészségéért aggódik

Szerző:
Szabó Anna
„Az interneten kitölthető hajhullás kalkulátor szerint 75 évesen fogok megkopaszodni, ami legalább azért jó hír, mert ezek szerint megérem ezt a kort” – viccelődött nemrég Garami Gábor egy országos reprezentatív kutatás eredményeinek bemutatóján.

 

Az eseményen kiderült, hogy a hölgyek 22 százaléka nem randevúzna kopasz férfival, de a hajhullás a férfiak számára is fontos téma, hiszen a hajhullással küzdő férfiak 13 százaléka fél évet, vagy többet is rááldozna az életéből arra, hogy visszafordítsa a folyamatot.

Bár a Class FM műsorvezetője életét egy órával sem rövidítené meg a kopaszodása megállításáért, azt azért bevallotta, hogy az általa „miki egér frizurának” hívott haja okozott már neki kellemetlenségeket. Éppen ezért nagyon sok mindent kipróbált, hogy megerősítse a hajhagymáit, eddig kevés sikerrel. „Volt olyan, hogy egyszerűen semmit sem vettem észre magamon több hónapnyi kenegetés után, de úgy is jártam, hogy az egész fejem piros kiütésekkel lett tele a szertől, amitől én a csodát vártam. Azóta pedig csak egyre több hajszálamat veszítem el” – mondta a sztár. Persze az a tény egy kicsit megnyugtatta, hogy a hajhullás kalkulátor szerint 75 éves koráig még lesz haja, azért viszont szeretne tenni, hogy a hajhullásának folyamatát a most várhatónál is jobban lelassítsa.

Ehhez pedig Németország egyik legismertebb kutatóorvosának, Dr. Adolf Klenknek köszönhetően olyan új dolgokat tudott meg arról, hogy hajhagymáit hogyan lenne érdemes doppingolni, hogy úgy döntött újult erővel vág neki a kopaszodás elleni küzdelemnek és a koffein erejével előzi meg, hogy további hajszálaktól kelljen megszabadulnia.

Persze azért az élvezetek sem maradhatnak el Gábor életéből, így miután Dr. Klenk ellátta tanácsaival, egy fejmasszázzsal lazította le magát, majd az összeborzolt hajszálait fodrásszal igazíttatta meg, hiszen ahogyan az Alpecin kutatásból is kiderült, a hajkorona nagyon fontos a hölgyek számára egy férfi megjelenésében, így Gábor is nagy hangsúlyt fektet frizurájára.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL