KÖZÉRZET

Milyen terápiára van szükséged ősszel? - A misztikus kártyák megmondják

Szerző:
Szabó Anna
Ahhoz, hogy testileg és szellemileg felfrissülj az ősszel, lerázva magadról a negatív energiákat, elkerüld a depressziós gondolatokat, és felkészülj a sötét, hideg, őszi és téli időszakra, nincs más dolgod, mint egy könnyed böjtölő vagy terápiás jellegű hetet tartanod és már tisztára, és frissre is cserélted lelked lepedőjét!

 

Csak semmi drasztikusság, nem kell komolyabban megvonnod magadtól semmit, hiszen nem a cél, hogy a közelgő évszakváltozásra teljesen lenullázd magadat! Senki sem vár el tőled 40 napos éhezést és szomjazást! A cél az, hogy a testedben lerakodott salak- és méreganyagok felszabaduljanak a böjt hatására, és kiürüljenek a szervezetedből, ami által a tested megkönnyebbül, és jobb kondiba kerül. Ezáltal és a kellemes, jól eső érzetettel, hogy távozik belőled minden toxikus anyag, a lelked is felfrissül a tehermentesítés hatására, ami ilyenkor szintén azon fog fáradozni, hogy minden félelmedet és aggályodat, ami megmérgezi az elmédet, a fizikai káros tényezőkkel együtt távozzon belőled!

A tökéletes szellemi és testi megtisztuláshoz már elegendő lehet egy hét is, vagy ameddig te úgy érzed, hogy szükséged van a kúrára, csak igyekezz nem túlzásokba esni, hiszen a siker már kevés erőfeszítéssel is biztos! A csodás változást már az első nap után is érezheted! De vajon milyen kúrára vagy terápiára van szükséged?

Húzz egy kártyalapot és mindjárt meg is tudod!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL