Napi horoszkóp - 2014-09-06

Kos

Kedves Kos! Olyan hangulatba kerülsz, hogy szinte kenyérre lehet most kenni téged. Mindent könnyedén veszel, és nem aggódsz a problémákon, hanem gyorsan megoldod őket. Ennek ellenére azonban előfordulhat, hogy könnyen dühbe gurulsz, mert kissé szélsőségesek a megnyilvánulásaid.

Bika

Kedves Bika! Az átlagosnál kicsit fáradtabb vagy és különösen igényled most a pihenést. Nem csoda, hisz egész héten nagyon hajtottad magad. Ügyesen teljesítettél, ezért most valóban rád fér egy kis kikapcsolódás. Legjobb, ha barátaiddal, szeretteiddel töltöd a hétvégét és kimozdulsz a megszokott környezetedből.

Ikrek

Kedves Ikrek! Határozott, célorientált és rendkívül fáradhatatlannak érezheted magad. Gyorsan és precízen látod el feladataidat, munkakedved irigylésre méltó. Otthon is szívesen teszel rendet magad körül, így élvezheted majd munkád gyümölcsét.

Rák

Kedves Rák! Ez a nap nem a racionalitás szellemében telik. Történhetnek veled különös véletlenek, vagy eszedbe juthatnak furcsa, vagy rég nem tapasztalt érzések. Mások problémáival könnyebben tudsz azonosulni és hajlamos vagy jobban elmélyedni magadban.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma minden sikerülhet! Hiszen minden képességed megvan ehhez. A szó szoros értelmében pörög az elméd, alig lehet leállítani téged. Vigyázz azonban, hogy túlzott lelkesedéseddel ne riassz el másokat, vagy ne tűnj érdektelennek.

Szűz

Kedves Szűz! Érzelmeid épp változóban vannak, és jelenleg ez a leginkább önértékeléseden látszik meg. Szerencsére jelen pillanatban, felemelkedőben van az önbizalmad. Kiállsz magadért, és remekül tudod képviselni érdekeidet, ami nagy hasznodra válhat munkádban.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kicsit unalmasnak érezheted ezeket a napokat. Látszólag mintha nem történne semmi. Hiányolod az emberek közelségét. Kissé ideges lehetsz, és nehezebben találod meg a hangot másokkal. Feszültséged akadályozhat tevékenységeidben.

Skorpió

Kedves Skorpió! Fokozottan ügyelj arra, hogy mikor mit eszel, és mennyi időt tartózkodsz a hűvösebb levegőn. Hajlamos lehetsz ugyanis megfázásra, gyomorbántalmakra. Ezt még az is elősegíti, hogy magánéletedben konfliktushelyzetekbe kerülhetsz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Lendületet kapott az életed. Sikeresnek érezheted magad, hisz szinte minden szerencsésen alakul most életedben. Új üzleti vállalkozásod fellendülhet, a meglévők pedig, nyereségesebbé válhatnak. Anyagilag pozitív változásokra számíthatsz.

Bak

Kedves Bak! Bár rendkívül fáradtnak érzed magad és már semmi kedved folytatni a szélmalomharcot, végül mégis azt fogod tapasztalni, hogy megérte küzdeni. Nagyon nagy kitartásra lesz most szükséged, hogy átvészeld ezt az időszakot.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Párkapcsolatod változatosabbá alakulhat ezekben a napokban. Ha még nincs partnered, könnyen lehet, hogy megismerkedsz valakivel, akivel akár tartós kapcsolatba is kezdhetsz. Alkalmas az idő, ismerkedésre, új barátságok kialakítására.

Halak

Kedves Halak! Nem igazán tudod, hogy mit is kéne tenned. Zavartnak, célját vesztettnek, és kissé bizonytalannak érezheted magad. Sokáig őrlődhetsz kétségek közt, ha nem dobod be magad azonnal, hanem fontolóra veszed a dolgokat.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL