DIVAT

Kalap-kabát! - Itt az ősz!

Szerző:
Szabó Anna
Lassan az augusztusnak is búcsút kell intenünk, mert bizony a szeptember már a kanyarban dudál. Ezzel a hónappal pedig megérkeznek a hűvösebb szelek, melyek azért lehetnek bosszantóak, mert egyrészt fázunk, másrészt a reggel gondosan megkoreografált frizuránk legnagyobb ellenségei. Ez ellen tenni kell! Hogy mit? Fel a kalappal!

 

Az őszi dzsekik, pulcsik, nadrágok mellett előkerülnek a jobbnál jobb kiegészítők, melyek a morc időjárás ellenére feldobják hangulatunkat és megjelenésünket egyaránt. A fent említett kóc-problémák megoldása pedig 2 kiló hajlakk, vagy – és ez bizony sokkal kényelmesebb és stílusosabb – a fejfedők lehetnek! No, de ebből sem mindegy milyet választunk! A sapkák ugyanis lelapítják az ember lányának hajfürtjeit. Áldjuk tehát a kalap kitalálóját, mert egyszerre alkotott olyan ruhadarabot mely meleg, sikkes, és hajkorona barát!

A választásnál vegyük figyelembe a hajunk hosszát – egy rövid és egy hosszú hajú hölgyön ugyan az a kalap, úgy hat, mintha két különböző volna, teljesen másképpen mutat. Emellett pedig fontos még az arcforma is: szélesebb homlokkal kerüljük a jobban fejbe húzható, kis karimájú darabokat, ha azonban ovális arcunk van, éppen ez számunkra a legjobb megoldás. Kerek archoz jól passzolnak a magasított tetejű fazonok, melyek nyújtják az arcot.

{KEPGALERIA}

Éljünk a divathullám adta lehetőséggel, és válasszunk sapka helyett bátran kalapot! A cél, hogy Indiana Jones, a Bolond Kalapos Aliz csoda országából, de még a fantasztikus kalap arzenállal rendelkező Pharrel Williams is elbújjon mögöttünk! Vagy a kalapunk karimája mögött.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL