Napi horoszkóp - 2014-08-27

Kos

Kedves Kos! Hálás lehetsz a csillagoknak: ma nem fukarkodnak kegyeikkel. Kedvező hatásuk elsősorban a hivatásodat érinti – elismerésre, dicséretre számíthatsz. Cserébe viszont több kitartást, higgadtabb magatartást várnak majd tőled. Ne ígérj meg semmit, amiről már eleve tudod, hogy úgysem vagy képes teljesíteni.

Bika

Kedves Bika! Ne hagyd, hogy elképzeléseidtől bármi eltérítsen. Állandóan félbe kell szakítanod azt, amin dolgozol. Hol a telefon csörög, hol valaki beszélni akar veled. Mész, telefonálsz, majd ott folytatod, ahol abbahagytad. Otthon sem engedsz. Nem vagy erőszakos, csak azt akarod véghezvinni, amiben megállapodtatok.

Ikrek

Kedves Ikrek! Olyan emberrel kerülsz összetűzésbe, aki veszélyesebb, mint amilyennek látszik. Erre későn ébredsz rá, akkor, amikor már csak a helyzeted megrendülését állapíthatod meg. Le kell küzdened idegességedet, mert csak higgadtan vonhatod le az eset tanulságait. Ne felejtsd számba venni önmagad gyenge pontjait!

Rák

Kedves Rák! Zavaros körülötted most a világ. Ami igaz, az igaz, te sem a nyugalom megtestesítője vagy. Ne kapkodj, légy sokkal megfontoltabb! Menekülj bele a munkába, még ha nincs is igazán kedved hozzá. Az idő is gyorsabban telik, és jobban esik majd a pihenés. Ma kifejezetten érzékenyen reagálsz minden apróságra.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Senki sem lehet olyan körültekintő, hogy számoljon az előre nem látható eseményekkel. Az Oroszlán mindig gyorsan kivágja magát a váratlan helyzetekből, és ezzel kivívja környezete csodálatát, elismerését. Ma is kamatoztathatod szellemi energiáidat, magabiztosságot átsegít a pillanatnyi zavarokon.

Szűz

Kedves Szűz! Elhatározod, hogy szabadidődet hasznosan fogod tölteni. Például tanulással. Legyen nyelvtanulás vagy egy számítógépes program elsajátítása – nyitott vagy mindenre. Mivel saját elhatározásból és nem kényszerből vállalod a nebuló szerepét, könnyebben tanulsz, és rádöbbensz: jó lenne újból iskolás lenni.

Mérleg

Kedves Mérleg! Legalább olyan szépen megtervezted ezt a napot, amilyen gondosan keresztülhúzzák számításaidat. Szinte semmit sem tudsz kivitelezni abból, ami a tervek között szerepelt. Idegesítő apróságokkal zaklatnak, és értelmetlen feladatokkal bíznak meg. Estére teljesen kiborulsz attól, hogy így kitoltak veled.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ami tegnap még elérhetetlen messzeségben volt, ami oly távolinak tűnt, ma itt van szinte karnyújtásnyi távolságban, készen arra, hogy a tiéd legyen. Ne habozz, azonnal kaparintsd meg a felkínált lehetőséget, vedd birtokba mielőbb. A szerencse tünékeny, amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan illan is el.

Nyilas

Kedves Nyilas! Könnyen meglehet, hogy a napod teljesen másképp alakul, mint ahogy elképzelted, vagy ahogy reggel eltervezted. Csendes, kicsit unalmas napra számítottál, ezzel szemben sok szál, esemény fut össze a kezedben. Ennek megfelelően ismerősök, barátok adják egymásnak a kilincset, különböző programokra hívnak.

Bak

Kedves Bak! Ne alacsonyodj le egy fülemüle-per szintjéig! Ha elmérgesedni látszik a helyzet, bízd ügyvédedre a megoldást. Hosszú perlekedéssel többet veszítesz, mint amit nyersz, és még idegesítenéd is magad. Kudarcok, csalódások, kellemetlenségek érnek, ha nem vágod el azonnal a vitát. Más életébe ne avatkozz bele!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Bekövetkezett, amitől féltél. Számítottál rá, hogy kitör a botrány, mégis készületlenül ér. Képtelen vagy mit kezdeni a logikátlan „érvekkel”. Az igazságtalanság annyira megsért, hogy csaknem meggondolatlan lépésre szánod magad. De józan eszed győz, az indulatviharból nem marad más, mint némi fejfájás.

Halak

Kedves Halak! Mi történt veled? Kutyafuttában búcsúzol kedvesedtől, és máris fejvesztetten menekülsz munkahelyedre. Hajt a vágy, hogy még azon melegében ismertesd forradalmian új javaslatodat, amelyet életbe vágóan fontosnak ítélsz sorsod további alakulása szempontjából. Holnap talán már késő. Lehet, hogy már ma is?

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL