ÁLLATI CUKISÁGOK

A világ legaranyosabb kutyája

Szerző:
Szabó Anna
Boo, a pomerániai törpespicc már jó ideje sokak szívét melengeti az interneten terjedő aranyosabbnál aranyosabb képeivel. Viszont azon kívül, hogy rettenetesen imádnivaló kutya, sok információt nem tudunk róla.

 

Boo, a mini medvéhez hasonló kiskutya igazi sztárnak számít az internet világában. Amellett, hogy facebook oldala, Instagram-ja és saját honlapja is van, már ajándéktárgyak formájában is találkozhatunk a kutyussal. Plüssfigurák, naptárak, pólók, sőt még papucsok is kaphatóak, amelyekhez bárki hozzájuthat internetes megrendelés keretén belül.

A rendkívül energikus és szeretnivaló kutyus 2006-ban látta meg a napvilágot, és születése óta örökíti meg élményekkel teli életét gazdija. A népszerűségének egyik oka a különleges frizurájában rejlik, ami miatt rengeteg hűséges rajongóra tett már szert. Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy tökéletes modell-alany; minden esetben készen áll egy újabb népszerű fotóra.

Amit tudni kell Boo-ról

Hála a facebook és saját oldalának, összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat Boo-ról. A legkedvesebb időtöltése az alvás, hiszen mint minden energikus kutyus, bizony ő is rengeteget játszik. Emellett imád pólókat hordani, amit a gazdi is szívesen lefényképez minden alkalommal. Természetesen erősségei közé tartozik a roppant cukin való nézés, és a semmibe meredt tekintet, amit már igen jól kifejlesztett az évek során. A kedvenc színe a rózsaszín, lévén, hogy Boo igazi kislány. Hetente egyszer „meztelen szerdát” tart, amikor is hanyagolja kedvenc ruhadarabjait. Szobatársa Buddy, aki szintén törpespicc, pusztán frizurájában tér el „testvérétől”.

Boo bármit is csinál, cimboráját sosem hagyja ki a jóból, mindig együtt mennek szórakozni. Kedvenc énekese Jason Mraz, imádja őt hallgatni a nap bármely szakaszában. Ha pedig már a zenénél tartunk, az operáért is él hal. Kedvenc csapata a Chicago Cubs baseballcsapat, mindig megnézi a meccseket, amikor csak teheti.

Kedvenc ételei közé tartozik a csirke, a virág, a fű és a kosz, amiket kedve szerint váltogat. Kedvenc játéka az emberek elől való futás, roppant szórakoztatónak találja, ha valaki üldözi őt. Összefoglalva tehát Boo életét hat fontos tényező tölti ki: a gazdi, Buddy, az ágya, a ruhák, a búvóhelyek és persze a nyikorgó és sípoló játékok.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL