FOGYÓKÚRA

Lesd el Palvin Barbara csodás alakjának titkát! - Működik!

Szerző:
Szabó Anna
A 20 éves gyönyörű modell - aki többek között a L’Oreal Paris és a Victoria’s secret arca - főként a genetikának köszönheti hibátlan alakját, de természetesen neki is megvannak a módszerei a tökéletes külső karbantartásához. Lássuk, melyek ezek!

 

Barbi étrendje

A modell tartózkodik a diétáktól, ugyanis nem hajlandó lemondani az ízletes ételekről, inkább edzésekkel kompenzálja a bevitt ételmennyiséget. Mint mindenben, a táplálkozásban is meghatározó számára az édesanyja tanácsa, aki szerint, ha egészséges, és tápláló ételeket fogyaszt, diéta nélkül is megtarthatja feszes idomait, és ragyogó bőrét. Barbi ez alapján állította össze étrendjét.

Reggel egészséges ételekkel kezdi a napot, például tojás, vagy zabkása. Ebédre Caesar salátát, nagy adag sajtot, kínai ételeket, vagy sushit fogyaszt, a vacsorája pedig – ami általában könnyebb, mint az ebédje volt – sajtból és szalámiból áll. Utazásai során, legszívesebben croissant-t, sajtos omlettet, vagy eperdzsemmes pirítóst eszik, bár ezek nem tartoznak az igazán diétás ételek közé.

Barbi edzésterve

Egy héten három-négy alkalommal két órát pilates-ezik, ha pedig csak kevés ideje van, könnyű, rövid gyakorlatokat végez, melyeket YouTube videókból tanult. „30 minutes intense training” címmel rengeteg edzés közül lehet választani, bárki megtalálhatja a kedvére valót. Barbara azon szerencsések közé tartozik, akik, ha néha fel is szednek egy-két kilót, nagyon könnyen megszabadulnak tőle, és rövid időn belül újra csúcsformába tudja hozni a testét.

Barbi diétás tippjei

Bár a fiatal modell nem híve a diétázásnak, azért néhány egészséges életmódtippet megosztott a nagyközönséggel.

1. Reggel ne maradj sokáig éhes!

Kétóránként vegyél magadhoz pár egészséges, tápláló falatot – sajt, gyümölcsök, leves, vagy 100%-os gyümölcslevek - ez feltölt energiával, élénkít és gyorsítja az anyagcserét.


2. Soha ne hagyd ki a reggelit!

Egész napra feltölt energiával, és élénkíti az anyagcserét is. Ha kihagyod a reggeli étkezést, valószínűleg egész nap éhesnek fogod magad érezni, ezáltal több ételt veszel majd magadhoz, mint amire valójában szükséged lenne.

3. Ne vacsorázz későn, és kerüld a nehéz ételeket!

Felejtsd el a magas zsírtartalmú desszerteket! Egy 14-15 órás szünetnek kellene lennie a vacsora és a reggeli között. Mivel a tested is pihen, miközben alszol, nem tanácsos lefekvés előtt nagyon megterhelni az emésztőrendszeredet.

4. Igyál sok vizet!

Iktasd be a napi rutinodba 3-4 liter víz fogyasztását! Kitisztítja a belső szerveket, és biztosítja a szükséges hidratáltságot a testünk számára. Igyál egy pohár vizet ebéd, és vacsora előtt, ez kellően eltelít, ezáltal kisebb mennyiségű ételtől is jóllaksz majd.

5. A szénhidrátok helyett a proteinben gazdag ételekre fektess hangsúlyt!

Akik rendszeresen mozognak, a protein-diéta segíthet a zsírégetésben, ezáltal hozzájárulva a súlyvesztéshez.

6. Kerüld a sóban, és cukorban gazdag ételeket!

Mondj nemet a gyorsételekre, és száműzd az étrendedből az alkoholos italokat, a szénsavas üdítőket, tésztaféléket, kekszeket, mert ezek nagy mennyiségű telített zsírsavat tartalmaznak.

 

Ha olyan csodás alakunk nem is lesz, mint Barbinak, azért érdemes megfogadni a fiatal modell tippjeit, hiszen nemcsak a külsőnkre, az egészségünkre is jótékony hatással lesznek.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL