Napi horoszkóp - 2014-08-12

Kos

Kedves Kos! Most minden adut a kezedben tartasz., hogy szép szakmai sikert könyvelj el magadnak. Az év elején szóba került tervek újra aktuálisak lehetnek, és kedvező fordulatot vehetnek ebben a néhány napban. Használd ki, mert nem tudhatod, hogy lesz-e mostanság ilyen remek lehetőséged.

Bika

Kedves Bika! Valamivel jobban mennek a dolgaid ma, mint a hét első napján. Munkahelyeden néhány akadályt is sikerül hamar legyőznöd. Jelenleg a csillagos égboltod felhőtlen. Még az megeshet, hogy a szingli Bikák belesétálnak ma valaki karjaiba. Egy biztos, ma új kapcsolatokra teszel szert.

Ikrek

Kedves Ikrek! A csillagok ma sikersorozatról gondoskodnak, minden a kívánságaid szerint alakul. Új tervek kovácsolásához és régóta dédelgetett álmod megvalósításához igen kedvező a nap. Nehogy elmenj valami mellett, ami csak arra vár, hogy hasra ess benne. A lehetőségek ma tálcán kínálják magukat.

Rák

Kedves Rák! Rendkívül kellemes nap vár rád. Madarat lehetne fogatni ma veled, olyan boldog vagy. Főleg azoknak, akik június 30-a után születtek, kiválóak a kártyái, de persze a többiek sem panaszkodhatnak. Ma csupa olyan dolog történik veled, amelyek jövődet új utakra vezénylik.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Továbbra is sikeres korszakban vagy, nyugodtan ülhetsz a babérjaidon, nyaralhatsz. Főleg akkor, ha otthonléted alatt okosan cselekedtél. Ez a legideálisabb időszak az elmúlt idők gondjainak kipihenésére, gondolataid rendberakására. Mire haza mész, újult erővel kezdheted a munkát.

Szűz

Kedves Szűz! Pénzügyi téren nem ártana ma egy kicsit résen lenned. Mindenképpen kerüld a meggondolatlan kiadásokat és bevásárlásokat, továbbá légy óvatos az elöljárókkal vagy a hatóságokkal. Ma valahogy minden balul üt ki, ami szabályokkal, pénzkiadással, ügyintézéssel kapcsolatos.

Mérleg

Kedves Mérleg! A csillagok állása ma sajnos nem igazán kedvez neked, homok kerül a gépezetbe. Valaki vagy valakik megpróbálnak akadályozni téged, éppen ezért komoly erőfeszítéseket kell tenned, nehogy lemaradj a kínálkozó üzleti alkalmakról. Vigyázz, nehogy egyesek megelőzzenek.

Skorpió

Kedves Skorpió! A csillagok ma megzavarják életed megszokott menetét. Váratlan események kuszálják össze a programodat, ráadásul te sem vagy azonos hullámhosszon a környezeteddel. Ha éppen a megérdemelt szabadságodat töltöd, légy óvatos, mert utazás közben is adódhatnak gondjaid.

Nyilas

Kedves Nyilas! Egy sor nehézséggel kell ma szembenézned. Valamiért nagyon feledékeny és szétszórt vagy, pedig igencsak résen kellene lenned mostanság. Ha ezen a napon valahogy túl leszel, már nincs nagy gond, mert holnap már kellőképpen kipihenheted magad. Addig azonban fő az óvatosság!

Bak

Kedves Bak! Kecsegtető ez a nap számodra. Mint mindig, most is rendkívül ügyesen cselekszel, és nagyon talpraesett vagy. Tudod, mit kell tenned. A csillagok állása kedvez egy utazásnak, vagy fontos találkozásnak egyaránt. Sőt, még egy számodra fontos szerződés megkötésére is könnyen sor kerülhet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A csillagok valóságos szerencseáradatról gondoskodnak ezen a napon. Minden adut a kezedben tartasz ahhoz, hogy egy régi vágyadat megvalósíthasd végre. Vigyázz, ne siess el a lehetőségek mellett, mert lehet, hogy többé soha nem térnek vissza. Ne kapkodj, ez nagyon fontos!

Halak

Kedves Halak! Különösen kedvező változások rajzolódnak ki ma azon Halak számára, akik március 15. előtt látták meg a napvilágot. A csillagok előnyös változásokról gondoskodnak, sőt, lehet, hogy te magad is változol valamilyen téren. Aggodalomra azonban semmi ok, nem a hátrányodra.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL