SZÓRAKOZÁS

A fesztiválkellékek beszerzésével kezdődik a buli az óbudai Auchanban

Szerző:
Szabó Anna
Fesztiválozni óriási buli, főleg, ha felkészülten tesszük. Az óbudai Auchan áruház ideális kiindulópont a fesztiválhoz szükséges termékek beszerzésére: az áruház nem csupán felszerelést, kellékeket és menüt kínál elérhető áron, de barátságos és több nyelven beszélő személyzete is áll a fesztiválozók rendelkezésére.

 

A munkatársak többek közt információadással, útbaigazítással segítik a vásárlókat bejáratoknál, a csomagmegőrzőnél és az információs pultoknál. Sziget jegyet pedig az ország mind a 19 Auchan áruházában lehet váltani, akár részletre, akár az utolsó pillanatban is: az óbudai áruháznál, sorban állás nélkül!


Bővebb, fesztiválra szabott kínálattal, a Szigeten tartózkodást kényelmesebbé tevő kempingfelszerelésekkel, valamint magasabb dolgozói létszámmal készül az óbudai Auchan a Sziget Fesztiválra. A fesztivál és az áruházlánc megállapodásának köszönhetően nem csak fesztiválbelépőhöz lesz egyszerűbb hozzájutni, – hiszen az ország minden Auchanjában kaphatóak a jegyek, részletfizetési lehetőséggel is, augusztus 17-ig, – hanem a hajógyári szigeten megrendezendő, világhírű rendezvény vendégeinek élete is kényelmesebb lesz az ott eltöltött napok alatt.


Az óbudai Auchan idén is felkészülten várja a fesztiválozókat, hogy a sátrak, hálózsákok és egyéb kiegészítők, termékek beszerzését kényelmesen és kedvező áron meg tudják oldani. A fesztiválhoz nélkülözhetetlen termékek közvetlenül a bejáratoknál találhatóak, hogy a vásárlók minél könnyebben megtalálják őket. A legnépszerűbb termékek várhatóan a horgásszék, a matrac és a kézi permetező, valamint vízipisztolyok lesznek, de az esős időre is felkészült az Auchan akciós gumicsizma és esőkabát választékkal. A fesztiválozók gyomrára is gondolt az áruház: a kempingezéshez ideális, szeletelt, illetve kis kiszerelésű, akciós termékek, hatalmas mennyiségű hűtött ital és jégkocka, a grillpulton akciós menük várják az éhes vásárlókat – a tavaly is rendkívüli népszerűségnek örvendő Fesztivál menü és a Fish and Chips menü sem marad el az idén.


Azért, hogy a vásárlók a megszokott figyelmet és zavartalan kiszolgálást élvezhessék, nem csak az áruházban dolgozók számának emelésére figyeltek, de az áruház tisztaságának fenntartása érdekében a takarító személyzet létszámát növelték, a parkolóban pedig jelentősen több szemetes kihelyezésére került sor.


A külföldiek hatékonyabb kiszolgálása és segítése céljából a bejáratoknál idegen nyelveket beszélő biztonsági őrök teljesítenek szolgálatot, az áruházban kihelyezett információs pultoknál szintén idegen nyelveket beszélő kollégák és diákok segítik a tájékozódást. A pénztáraknál pedig táblákon jelölik, mely munkatársak milyen idegen nyelvet beszélnek. Csomagmegőrző is áll a vásárlók rendelkezésére, szintén idegen nyelvű eligazítással.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL