SZÉPSÉG

Hódíts mellbedobással

Szerző:
Szabó Anna
Hamarosan itt a nyár, elővillannak a szexi idomaink. Tornagyakorlataink segítségével igazi feszes, bombázó dekoltázst varázsolhatsz, amivel garantáltan elcsavarhatod a férfiak fejét.

A hatásos gyakorlatok az egész mellben felpezsdítik a vérkeringést. Nagyon fontos a melltartó viselése mozgás közben! Lendületesebb mozgás közben mellünk súlya terheli a tartószalagokat, így azok könnyebben lejjebb ereszkedhetnek.

Minden egyes gyakorlat elvégzéséhez nagy szükséged lesz a kitartásodra, így biztos lesz a siker.

1.
Próbálj meg teljesen egyenes gerinccel ülni, közben végezz gyors tempójú karkörzéseket (malomkörzés) ökölbe szorított kézzel. Ahhoz, hogy a gyakorlatot mellizomból végezhesd, fontos, hogy semmiképp se hajlítsd be a könyöködet.


2. Akkor végzed csak igazán jól a gyakorlatot, ha érzed, hogy a vállaid is fáradnak. Képzeld el, hogy a két könyököd között egy kisebb vatta vagy papírdarab van, és nem szabad leesnie. A könyököd semmiképp se nyíljon szét! Gondolj a végeredményre, a formás, feszes mellekre. Emeld a képzeletbeli papírdarabot a legmagasabb pontig, majd lassan engedd vissza.

Az elején fokozatosan végezd a gyakorlatokat, majd amikor már jelentkezik az izomláz és egyre nehezebbé válik a feladat, jobb és bal irányba is mozdíthatod a könyöködet. Könyökkörzés közben a rajzolt kör középpontja a szegycsontod magasságában legyen.


3. Jöhet a következő gyakorlat! Ökölbe szorított kézzel húzd keresztbe a hajlított könyököd. Ne feledd, minél magasabbra húzod a könyököd, annál nagyobb eredményt érhetsz el.

4. Szintén ökölbe szorított kézzel, amennyire csak tudod, húzd hátra a könyököd. Ez a gyakorlat segít neked abban, hogy ne legyen izomlázad.

5. Következzen a mellkas és a mellizom együttes erősítése. Teríts le a földre egy polifoamot, majd feküdj a hátadra. Fogj a két kezedbe könyveket, és hajlított könyökkel a lehető leggyorsabb mozdulattal húzd egymás közelébe őket úgy, hogy közben az alkarod végig párhuzamos maradjon, majd lassú mozdulattal engedd le a földre, de semmiképp se tedd le. Addig végezd ezt a gyakorlatot, amíg izomlázat nem kezdesz érezni.


6. Amikor közel a talajhoz tartod a kezeidet, maximum 10 centiméteren belül végezz rugózó mozdulatokat. Csak akkor fejezd be a gyakorlatot, amikor már úgy érzed, hogy szinte kiesnek a súlyok a kezedből.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL