SZÓRAKOZÁS

Vízi mentőkkel töltötte a napját Marenec Fruzsi és Molnár Andi

Szerző:
Szabó Anna
Egy napra vízi mentőnek állt Marenec Fruzsi és Molnár Andi! A SportKlub két csinos műsorvezetője a nagy melegben a Domonyvölgyi strandra látogatott, ahol Klausmann Viktor vezette be őket a felelősségteljes munka titkaiba, és mesélt a legkeményebb kihívásokról.

 

Az izgalmas kaland után a lányok könnyű ebéddel, ízletes pisztrángfogással lepték meg a vízi mentőket. És persze magukat is.

Forró nyári napon érkezett meg a SporKlub két csinos műsorvezetője a domonyvölgyi strandra, hogy megnézzék, hogyan telnek a magyar „baywatch” fiúk mindennapjai a tó mellett. Fruzsit és Andit a nyaranként vízi mentőként dolgozó Klausmann Viktor látta vendégül a parton. „Nem fizikailag, inkább idegileg fárasztó a munkánk, hiszen folyamatosan készenlétben kell állnunk. Szerencsére nálunk kevesen szorulnak segítségre a vízben, de semmi sem érhet bennünket meglepetésként” – magyarázta a lányoknak Viktor, aki Fruzsin mutatta be, hogyan kell kihúzni a bajba jutott embert.

A mini „baywatch” kiképzés után Fruzsi és Andi könnyed ebéddel kedveskedett a mentőknek: a strandok egyik legkedveltebb fogása, pisztráng került a lányok keze közé.

„Tiszai lány vagyok, rajongok a halért, annak szinte minden változatáért. Ünnepekkor nem hiányozhat a családi asztalról a halászlé, de az utóbbi időben – a diétám miatt – hétköznapokon is sokkal több halat eszem. Emiatt is meglepett, amikor azt olvastam, hogy a magyarok kevés halat fogyasztanak” – mesélte Fruzsi, aki egyik kedvencével, pisztránggal lepte meg a fiúkat. „Otthon általában rozmaringgal és kockára vágott almával dobom fel az ételt, ám Andival most egy másik recept szerint, paprikás lisztbe forgatva, négysajtos, parajos krémmel készítettük el a vízi mentőknek. Én általában grillezett zöldséggel fogyasztom, így a nagy hőségben is könnyen emészthető, mennyei fogás!” – mondta el Marenec Fruzsi. A SportKlub műsorvezetőit tapasztalt grillmester segítette, ám egyedül is jól elboldogultak.

„Rajongok a tengeri halakért, de ha friss és jól van fűszerezve, a ponty vagy a harcsa gyakori vendég a konyhámban” – árulta el Molnár Andi, aki teljes magabiztossággal állt a grillsütő mögé. Klausmann Viktor és a többi életmentő jóllakva, mégsem telítetten foglalta el újra a kilátót, hogy szükség esetén azonnal közbelépjenek. A lányok már nem tartottak velük: az életmentés helyett megmaradnak a tévézésnél – no meg a halsütésnél.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL