SZÉPSÉG

Csodálatos sima bőrt szeretnél?

Szerző:
Szabó Anna
Elhoztuk neked a tökéletes megoldást! Csupán egy természetes anyagokból előállított száraz kefére van szükséged ahhoz, hogy a bőröd ragyogóan feszes legyen. De, hogy is kell használni?

Az erős szálú masszázs kefékkel történő dörzsölés fokozza a vérkeringést és üdítően hat az egész testedre. A természetgyógyászatban igen gyakran alkalmazzák ezt a kezelési módszert, hiszen ezzel csodálatos eredményeket érhetnek el. Nemcsak lágy és sima lesz a bőröd, de még a cellulitisz ellen is remek megoldásnak bizonyul. Kiváló méregtelenítő program, amely serkenti a nyirokkeringést, és ez által a méreganyagok könnyen távozhatnak a bőrön keresztül.


Napi 10 perces kezelés elegendő a tökéletes hatás elérése érdekében!

Tipp: Érdemes a masszázs után illóolajas, aromaterápiás fürdőt venni. Az illóolajok könnyedén behatolnak a bőr rétegeibe, amely igen jó hatással van a száraz, érzékeny bőrre. Fontos, hogy mindig természetes illóolajokat használj. 


Száraz, érzékeny bőrre ajánlott illóolajok: geránium, jázmin, kamilla, levendula, rózsa, szantálfa, ilang-ilang, jojoba, mogyoróolaj


Hogyan végezzük a száraz masszázst? 

Fontos, hogy közvetlenül fürdés előtt végezzük a vérpezsdítő, hámlasztó masszázst!

Bőröd típusától függ a dörzsölés, és a nyomás erőssége masszázs közben. Először érdemes lassú, gyengéd mozdulatokkal végezned, hogy fokozatosan hozzászokhass. Minden egyes masszázsnál a bőröd egyre erősebbé, ellenállóbbá válik.


Hosszú, egyenletes mozdulatokkal keféld át a lábfejedtől és a lábujjaidtól kezdve lábaid elülső, és hátsó oldalát. Mint az összes többi masszázsformánál, így ennél is a szív felé haladj. Dörzsöld át a fenekedet, a combodat és a hátad alsó részét. Folyamatosan haladj fölfelé a karjaidon keresztül, lassan a szíved irányába. 


Tipp: A bélműködést a gyomor környékének finom masszázsával serkenthetjük. Az óramutató járásával megegyező irányban haladva térj át a vállaidra, a mellkasodra, majd a hátadra. 


Fontos!

Arcod frissítésére a száraz kefe helyett használj bőrradírt. Az érzékenyebb bőrfelületet könnyen felsértheti a kefe, ami csak nagyon nehezen tud regenerálódni.



Frissítő, gyulladáscsökkentő arcradír

Nem kell mást tenned, csak keverj össze friss mézet és durvább szemcséjű tengeri sót, majd mosd meg az arcod, és dörzsöld át a keverékkel. 


Aromás arctisztító, lemosó tonik

Csepegtess 3-5 csepp illóolajat 50 ml szénsavmentes ásványvízbe, használat előtt jó alaposan rázd össze, majd vattával a szem környékét kihagyva, töröld át vele az arcodat. Ez az adag néhány hétre elegendő. 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL