Napi horoszkóp - 2014-08-04

Kos

Kedves Kos! Az érvényesülés sokáig háttérbe szorította a szívügyeket. Ma jött el a napja annak, hogy pótold a mulasztást. Vágyaid most kivételesen nem tiltott, idegen vizekre vezérelnek, hanem partneredhez. Bár hevesen kívánod kedvesedet, ez nem akadályoz meg abban, hogy gyengéd és érzelmes légy. Egymásra találásotok boldog és tökéletes.

Bika

Kedves Bika! Kaotikus helyzet van a munkahelyeden, ugyan milyen is lehetne? Egymás mellett pihegtek munkatársaiddal. Támadni sincs, barátkozni sincs különösebb kedvetek. Zuhanyozni, sportolni, úszni volna jó, nem pedig dolgozni. De muszáj! Amikor végre lejár a munkaidő, nagy hévvel indulsz haza. Életet menthet most egy behűtött limonádé!

Ikrek

Kedves Ikrek! Ha mindig ily türelmes lennél, sok kellemetlenségtől óvnád meg magad. Olyan olajozottan megy minden, hogy gyanakodni kezdesz, valami nincs rendjén. Hová lesznek ilyenkor indulataid, heves kitöréseid, melyekkel egyetlen pillanat alatt képes vagy felforrósítani a levegőt? Kár, hogy e nyugodtságból nem tudsz raktározni későbbre.

Rák

Kedves Rák! Legszívesebben pihennél, de a munka nem teszi lehetővé a kikapcsolódást. Mégsem nyűgösködsz, szerencsére képes vagy figyelni másokra. Maradt még a hétvégi harmóniából a hét kezdésére is valamennyi. Szeretetre, melegségre vágysz partnereddel kapcsolatban is, ennek ellenére nehézkes vagy, és nem reagálsz kellőképpen vallomásodra.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Most végre kamatoztathatod szellemi frissességedet, hisz környezetedben nem teng túl a tenni akarás. Előrukkolhatsz ötleteiddel, de ne kapkodj, mert még tart az uborkaszezon. Csak az elméleti munkára összpontosíts, és bízd a megvalósítást a most szabadságukról kipihenten visszaérkező kollégákra. Új kapcsolatba ma ne kezdj!

Szűz

Kedves Szűz! Kuszák a gondolataid, de kénytelen vagy összeszedni magad. Úgy beletemetkezel a munkába, hogy nemcsak az időről, hanem problémáidról is megfeledkezel. Itt az ideje, hogy egy kis plusz pénzhez juss. Vállald el a kínálkozó ajánlatokat! Ezzel határozatlan időre lefoglalod magad, ugyanakkor kiegészítő jövedelemre is szert tehetsz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Tán az utolsó szép hétnek nézel elébe, utána már útitársadul szegődhet az esernyő. Használd ki a kedvező időjárást, és még egyszer vonultasd fel nyári kollekciódat! Kedvenc darabjaidat nem sokáig viselheted már. Az öltözködésre ma fordíts az átlagosnál nagyobb gondot, mert valami készül, amihez a jó megjelenés elengedhetetlen.

Skorpió

Kedves Skorpió! Korábbi meggondolatlan lépéseidnek most látod kárát. Elvesztetted a fonalat, amelyhez igazodva irányítani tudtad lépéseidet. A sorozatos véleményváltoztatások megrendítették a beléd vetett bizalmat, és most már hiába próbálod visszaszerezni presztízsedet. Támogatókra így ne is számíts, először ugyanis neked kell bizonyítani.

Nyilas

Kedves Nyilas! Minden amellett szól, hogy ma az égvilágon semmit, de semmit ne tegyél. Vegyél ki szabadnapot. Ne tegyél-vegyél a lakásban és a ház körül sem. Engedd el magad, amennyire csak lehet. Lazíts, pihenj! Ne gondolj a tegnapra és a holnapra. Ez a nap legyen a kikapcsolódásé, az erőgyűjtésé. Erőre van szükséged a következő napokban.

Bak

Kedves Bak! Törd a fejed valami különleges vállalkozáson. Olyanon, ami eddig senkinek sem jutott eszébe. Az emberek bolondosak, a hétköznapi élet szürke robotját ellensúlyozandó még a szélsőségekre is fogékonyak. Keress társat effajta vállalkozásokhoz, olyat, akinek kellően szárnyal a fantáziája. A száguldást majd realitással egészíted ki.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Túlzás volna azt állítani, hogy kicsattanó formában vagy, mindenesetre új gondolatok foglalkoztatnak, új terveket szövögetsz. Testestül-lelkestül veted magad a munkába. Ez azonban nem akadályoz meg abban, hogy egy-két emberi szót szólj, és kifejezd háládat kedvesednek a botrányszünetért. Elfeledett rokonodat is felhívhatnád.

Halak

Kedves Halak! Hihetetlen, de mégis próbáld meg elhinni, ha a harmadik dekádban születtél. Ehhez hasonló napod nemigen adódott még ebben az évben. Kezd mindjárt pezsgővel! Más előkészületre semmi szükség. Esetleg kölcsönkérhetnéd Fortunától feneketlen bőségszaruját, de üresen. Meglátod, estére színültig lesz. Csak nehogy összeroppanj alatta!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL