UTAZÁS

A legjobb programok a Balatonon, most

Szerző:
Szabó Anna
Azoknak, akik még nem jutottak el nyaralni jó hírünk van. A legjobb programok még csak most következnek a Balaton környékén. Így a strandolás mellett biciklitúra, kultfesztivál, borkóstoló, sőt sárkánynézés teszik teljessé a nyaralásunkat anélkül, hogy kitennénk a lábunkat az országból, vagy túlterhelnénk a pénztárcánkat.

 

Ráadásul az odafelé vezető útra is van egy szuper tippünk, hiszen a biatorbágyi Premier Outlet most strandhetekkel várja a látogatókat!

Idén a július közepe és augusztus eleje közötti időszakban a legizgalmasabb a Balaton környéke. A Badacsonyi Borheteken a vidék leghíresebb és legízletesebb borait találhatják meg a különleges ízek kedvelői. A kulturális élményekre vágyóknak a Művészetek Völgye számos színházi- és táncelőadást, irodalmi estet, koncertet és táncházat tartogat. Ugyanakkor a sportos kikapcsolódás hívei sem fognak csalódni a Balatonban, hiszen a Káli medence igazi bringás mennyországgá alakult. Érdemes feltekerni a hangulatos KerékBárba és gyönyörködni a fantasztikus kilátásban! Ha pedig a gyerekeknek is szeretnénk maradandó élményt szerezni, irány a balatonszárszói Sárkányfesztivál, ahol nem csak Süsüvel találkozhatnak majd, de lesz zenés mesejáték, koncert, sárkánykészítés- és eregetés is.


A sokféle program miatt érdemes bőröndünkbe is változatosan pakolni. A strandoláshoz trendi bikini és strandkendő dukál a hölgyeknek; a kulturális programokhoz mindkét nem számára könnyű, kényelmes, ám divatos öltözék a legideálisabb; a sportos programokhoz jó minőségű short, trikó és edzőcipő; az esti borozásokhoz pedig elegánsabb outfit a legjobb választás. Könnyen megeshet azonban, hogy nincs meg minden szükséges ruha a gardróbban, a tavalyi fürdőruha már nem az igazi, vagy a gyerekek már kinőtték a sportcipőiket. Ilyenkor se essünk kétségbe, hiszen léteznek pénztárcabarát megoldások! A zsúfolt plázák helyett álljunk meg a Balaton felé menet a biatorbágyi outlet központban, ahol közel 90 üzletben válogathatunk akár több mint 70%-os kedvezménnyel a legnagyobb divatmárkákból. A Premier Outletben ráadásul most szó szerint pár száz forintból vehetünk bikinit, törölközőt vagy papucsot, a speciális strandhetek keretében!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL