Napi horoszkóp - 2014-08-01

Kos

Kedves Kos! Hivatásodban, vagy vállalkozásodban most kínálkozik kedvező alkalom a magasabb pozíció megszerzésére. Fennáll az eshetősége annak is, hogy kihagyod ezt a ritka lehetőséget, mert félsz a kockázattól… vagy lebeszélnek róla, és hagyod magad eltántorítani. Később azonban ezt többszörösen megbánhatod.

Bika

Kedves Bika! Ilyen még sohasem esett meg veled: tízperc alatt benáthásodsz, csorog az orrod, a lázad is felszökik. A legragyogóbb időben! Minduntalan fekete macskák keresztezik utadat. Forró tea sok-sok citrommal, puha pihe ágy – erre van most szükséged. A hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy regenerálódj.

Ikrek

Kedves Ikrek! Általában hidegen hagy a babona, akárcsak a többi, értelmen túli dolog, és igencsak nevetségesnek tartod mások „fekete macskás” történeteit. Az igazság az, hogy sokan hisznek benne, és olyankor sokkal óvatosabbak, mint máskor. Nem is volna baj, ha több feketemacska figyelmeztetne az óvatosságra.

Rák

Kedves Rák! Nem lesz ez olyan szerencsétlen nap, mint ahogyan gondolnád. Légy körültekintőbb, és nem érhet váratlan meglepetés! Alkotóerőd teljében vagy, mintha nem is hét vége lenne. Mások is észreveszik igyekezetedet. Törődj többet családoddal, mert elhanyagoltabbnak érzik magukat. Megérdemlik a figyelmet.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nem baj, hogy itt a hétvége, igencsak a végét járod. Már ami a lelkedet illeti. Ha teheted, kerüld a konfliktusokat, mert elfordult tőled a szerencse, és balsikereid nem növelnék amúgy is lecsappant önbizalmadat. Mélyedj el valamiben, ha teheted, egész nap foglalkozz egy dologgal, ami leköt.

Szűz

Kedves Szűz! Lehet, hogy apróságokban megviccel az élet, de ezek inkább mulatságos, semmint bosszantó történések lesznek. Ha mersz játszani, tervezz mára fontosabb dolgokat. Jó esélyed van, hogy életre szóló kapcsolat kezdődik e napon. És ez nemcsak a házasulókra, hanem az egész fiatal Szüzekre is igaz lehet.

Mérleg

Kedves Mérleg! Sok jóra ma nem számíthatsz. Úgy érzed, minden összeesküdött ellened. Bármibe fogj e napon, biztos, hogy csalódás, vagy kudarc ér. Nem szerencsés tehát nagy tervek kivitelezését ma elkezdeni, de a fontos határidős munkák leadását is halaszd el egy nappal. Miért pont a szerelemben várnál sikert?

Skorpió

Kedves Skorpió! Legjobban teszed, ha otthon maradsz, és nem teszel olyat, amit később megbánhatsz. Olvass, tévézz, vagy rendezd gondolataidat. Holnap bőven lesz alkalmad arra, hogy a magyarázat után koslass. Ma kár fáradoznod. Egy tapodtat sem juthatsz előre, hiszen még mindig a történtek hatása alatt állsz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Meglehetősen kedvetlen, levert vagy, pedig nincs rá okod. Valamiféle elégedetlenséget érzel önmagaddal és a körülményekkel szemben. Valószínű ok: idealizmusod, nyugtalan természeted. Túlságosan nagy célokat, megvalósíthatatlan feladatokat állítasz magad elé. Próbálj eddigi sikereidre gondolni.

Bak

Kedves Bak! Szerencsés napnak nézel elébe, nagyon meg kell becsülnöd. Aki eddig nem hitt a véletlen, vagy vak szerencsében, az is áldozatul eshet. Még a céllövöldét se hagyd ki! Olyan vállalkozások futhatnak révbe, amelyeknek erősen kétes volt a kimenetele. Légy tehát figyelmes, nehogy elmenj valami mellett.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma sajnos nem lesz szerencséd. Munkahelyeden irgalmatlan botrány, otthonodban minősíthetetlen megjegyzések várnak. Szorult helyzetedből egyik ismerősöd telefonja ment ki. A bús éjszaka persze nem vezet sehová, a verőfényes ébredés pedig több lesz, mint borzalmas. Gondold hát meg, hogy teszel.

Halak

Kedves Halak! Ha hiszel a csodás előjelekben, varázserejű számokban, jövőbe látó kártyákban, akkor bizonyára örülsz a mai napnak is, amikor a sorstól csupa jó dolgot vársz. Sok múlhat a véletlen szeszélyeden. Például a szerencse esélyei mindannyiszor megnövekedtek, valahányszor fekete macska haladt át előtted.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL