KÖZÉRZET

Nagyköveteket keres az ismert szépségvitamin márka

Szerző:
Szabó Anna
Nagyköveti Programot indít a népszerű szépségvitamin márka, melynek keretén belül keresik azon „írói vénával” rendelkező lányokat és hölgyeket, akik bloggerként beszámolnának tapasztalataikról. A Program közel 2 hónapig tart és az ingyenes termékminták mellett a legjobb Nagykövetet 1 millió Forinttal jutalmazzák.


A Biovanne plus+ szépségvitaminja elkötelezett az egészséges szépség mellett és az eddigi több éves pozitív felhasználói tapasztalatok bizonyítására indítják el Nagyköveti Programjukat. A Program keretén belül várják olyan 18 évnél idősebb nők jelentkezését, akik a 2 hónapos kúra alatt szerzett, szépségvitaminnal kapcsolatos tapasztalataikat képekkel és rövid szöveges tartalmakkal megosztanák a nagyvilággal. A jelentkezési határidő 2014. augusztus 7.


A Nagykövetek a program idején termékmintára jogosultak, és a szépségvitamin hivatalos oldalán, bloggerként számolnak be személyes tapasztalataikról. A Biovanne mindemellett legjobb Nagykövetét nem kevesebbel, mint 1 millió Forinttal jutalmazza a Program végén! A jelentkezés online, a Biovanne felületén keresztül történik, ahova pár szavas bemutatkozás után jelentkezhet mindenki.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL