DIVAT

Dívaként pózoltak a Miss Balaton szépségei

Szerző:
Szabó Anna
Teljes gőzzel készülnek a végső megmérettetésre a Miss Balaton 2014 versenyzői. A legszebb 16 lány egy kétnapos fotózáson vett részt Horváth Évával, Balatonfüreden. Nem csak különleges fashion képek készültek a lányokról, hanem a döntőre tervezett egyedi estélyi ruhákat is felpróbálhatták. Seres Attila irányításával pedig a finálé látványos koreográfiájával is megismerkedtek a szépségek.

 

A kétnapos fotózáson a lányok igazi dívaként tündökölhettek Ajkai Dávid kamerája előtt. A fiatal fotós célja az volt, hogy eltérjen a hagyományos koncepcióktól, ezért a minimalizmust, a kifinomultságot helyezte a középpontba. Minden versenyzőről három kép készült, és nemcsak a szettek, de a beállítások is mindenkinél egyediek voltak. Így például a szabadban vagy egy lépcsőn fekve kapta lencsevégre Dávid a lányokat. Ajkai látásmódja Horváth Éva számára nem volt ismeretlen, hiszen a verseny koordinátora korábban brazil szépségkirálynőként pózolt a fotós kamerája előtt.


„Az első perctől tudtam, hogy Dávid fantasztikus képeket készít majd, de tény, hogy nem volt nehéz dolga: a döntős lányok mindegyike csodaszép. Igazi magazinba illő fotók születtek, amelyeken abszolút megjelenik a lányok egyénisége is, a sportostól az elegánsig mindenféle stílust látunk. A háttérből nézve örömmel töltött el, hogy a versenyzők egyre profibban mozognak a kamera előtt, a végeredmény pedig magáért beszél. Nagyon várom már a döntőt, ahol végre a nagyközönség előtt is megmutathatják magukat a lányok” – mesélte lelkesen Horváth Éva.


A fotózás után a versenyzők az egyedi estélyi ruhájukat is felpróbálhatták. A trendi aranyban, lilában, kékben és lazacban pompázó miniket Maár Róbert tervezte kifejezetten a döntősöknek. A döntőn debütáló ruhák azért is különlegesek, mert megtörik a klasszikus, hosszú estélyik sorát, kiemelik a lányok alakját, és tökéletesen illeszkednek majd a könnyed nyáresti hangulathoz.


A lányok a szünetekben sem unatkoztak, hiszen Seres Attilával elkezdték gyakorolni a finálé koreográfiáját.


„Egy igazán pörgős és látványos show-val készülünk a döntőre. A lányok nagyon sokszor feltűnnek majd, több mint tíz koreográfiát kell elsajátítaniuk. A kétnapos fotózáson már elkezdtük a felkészülést, a táborban azonban még igencsak komoly munka vár ránk” – árult el néhány titkot Seres Attila, a Miss Balaton koreográfusa.
Az augusztus 9-i döntőn a versenyzők mellett Zséda is színpadra lép, aki egy kis koncerttel kedveskedik a nézőknek. A fináléra bárki ellátogathat, aki élőben szeretné megnézni, melyik szépség fejére kerül a Miss Balaton 2014 címmel járó korona.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL