Napi horoszkóp - 2014-07-29

Kos

Kedves Kos! Valamelyest enyhül a feszültség, de továbbra is bizalmatlanságot táplálsz szűkebb környezeteddel szemben. Mélyen meg vagy győződve, hogy a hiba bennük van. Az össze-visszavagdalkozás nem vezet semmire. Jobban tennéd, ha háromig számolnál, mielőtt oktalanul megbántanád azokat, akiknek őszinte ragaszkodásában nem kételkedhetsz.

Bika

Kedves Bika! Élvezed a felfokozott életritmust, azt, hogy egyetlen nap mennyi minden történik, elintéződik. Nem csodadolog ez, de a jó szervezés, a munkatársak szinte már aggályos megválogatása, a technikai felszereltség mindenképpen előfeltétel. És ha már összerázódott a csapat, az további lendületet ad. Este menj vacsorázni kedveseddel!

Ikrek

Kedves Ikrek! Vigyázz, ma rendkívüli módon fogékony vagy a szerelemre, és könnyen lehet, hogy nem viszed el szárazon. Több irányból is veszély fenyeget. Lehet, hogy az esti összejövetel tartogat meglepetést számodra, de nem kizárt egy ártatlannak látszó munkahelyi barátság robbanásszerű átalakulása szerelemmé. Utóbbi esetben légy óvatos!

Rák

Kedves Rák! Nemsokára vége a nyárnak. Utazz el, vagy készíts elő egy szeptemberi kirándulást. A tervezgetés úgyis a te asztalod. Örömet okozol ezzel szeretteidnek is. Hivatásodban sikerek érhetnek, de ne bízd el magad. Rokonszenvesebb a szerénység, és barátokat is szerezhetsz vele. A futás, a tenisz most igazán hasznos, és nem is szégyen.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Továbbra is rózsaszínnek látod a világot, virágos jókedvedben könnyedén győzöd az akadályokat, sőt talán nem is veszel tudomást róluk. És, még ha percekre is, de beragyogod mások szürke, egyhangú hétköznapját. De légy óvatos, a szerencsejátékoktól jobb, ha távol tartod magad. Legalábbis, ha a szerelemben szerencsés vagy.

Szűz

Kedves Szűz! Miért van az, hogy az egyiknek minden, a másiknak pedig szinte semmi sem sikerül? Érdekes, hogy mindez akkor foglalkoztat, amikor a sikeres oldalon állsz. Talán azért időzöl el ennél a gondolatnál, mert voltál már a másik oldalon is. Sajnos nincs túl sok időd hosszan morfondírozni, hiszen határidőre kell elkészülnöd a munkával.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ma az ifjú Mérlegeknek kedvez a szerencse. Nagy esélyük van arra, hogy első szerelmüket ismerik meg ezen a napon. Nem árt, ha szüleiktől tanácsot kérnek, hiszen e témában valamivel több tapasztalattal rendelkeznek. Természetesen a felnőtt Mérlegekre is szép élmény várhat. Talán sokadik érettségi találkozójukat ünneplik ma.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem biztos, hogy sokáig együtt tudtok maradni, ha képtelen vagy tekintettel lenni Rá, és csak a saját igazadat hajtogatva próbálod befolyásolni. Kedvező hatás helyett csupán azt éred el, hogy felidegesíted, felizgatod, kibillented egyensúlyából. Természetesen, ha kiborult ember mellett szeretnél élni, akkor csak így tovább.

Nyilas

Kedves Nyilas! Hagyatkozz jobban a megérzéseidre, intuíciódra. Nem kell mindig ragaszkodnod az előzetes elképzeléseidhez, nem kell a racionális érveknek minden körülmények között elsőbbséget biztosítanod. Ha így teszel, akkor a munkában és a szerelemben egyaránt meglepetések érnek. Egészségi téren ma igen kedvező változásokat észlelhetsz.

Bak

Kedves Bak! A megszokottnál könnyebben, lendületesebben végzed teendőidet, amit erősen befolyásol a megszokottnál jobb egészségi állapotod. Ha nyaralsz, ha csendesen telnek óráid, azok sem eseménytelenek. Legfontosabb teendőd azonban az, hogy kedvesedet kényeztesd. Ha módodban áll, fotózz, mert nagyon bánnád, ha nem örökítenéd meg a nyarat.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Uborkaszezon mindenütt. Hivatásodban, otthon, kapcsolataidban és a kalandokban egyaránt. Mintha lakatlan volna a Föld – ez az érzés persze elsősorban a reggeli forgalomban kerít hatalmába. Semmihez sincs kedved. Nos, „zárd be mihamarabb a boltot”. Egy jókora úszás, egy hideg ital és egy kiadós alvás – erre van most szükséged.

Halak

Kedves Halak! Ezúttal nem véti el a szerencse, hogy melléd álljon. Amennyiben haboztál volna, hogy egyáltalán belevágj-e ebbe a dologba, kétségeidet mielőbb dobd a sutba. Ne keverd össze az óvatosságot az óvatoskodással, az időzítést az időhúzással, hiszen előfordul, hogy rövid percek alatt vagyonokat lehet elverni. És persze elnyerni is.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL