SZÓRAKOZÁS

Itt a Sharknado folytatása!

Szerző:
Szabó Anna
A cápák visszatérnek, és ismét világsikerre éheznek. A Sharknado első része igazi világszenzáció lett a közösségi médiában, a film első trailerét egy nap alatt több mint 3 millióan nézték meg. A Twitteren pedig a Sharknado premiernapján közel 700 ezer bejegyzés született a tornádóban támadó vízi ragadozókról.

 

Nem csoda tehát, hogy a folytatás is elkészült. Július 31-én, 21:20-kor alig egy nappal az amerikai premiert követően a Universal Channel műsorán is bemutatkozik a Sharknado – A második harapás.

A Lost készítője, Damon Lindelof mellett olyan világsztárok lelkesedtek a Twitteren az első részért Hollywood legdögösebb női közül, mint Olivia Wilde, vagy éppen Elizabeth Banks. De a Kemény zsarukból ismert Michael Chiklis és az Emmy-díjas író, Danny Zuker is a világ tudomására hozta még 2013-ban, hogy az ilyen típusú filmek korántsem mentek ki a divatból. A közösségi médiában aratott sikernek köszönhetően igazi popkulturális ikon lett a Sharknado, amelynek folytatása a Universal Channel műsorán rekord gyorsasággal mutatkozik be idehaza.

A Sharknado – A második harapás ezúttal New Yorkban játszódik majd, a főszereplők közül pedig visszatér a Beverly Hills 90210-ből ismert Ian Ziering és az Amerikai Pite dögös szőkéje, Tara Reid is. Ők ketten indulnak el a Nagy Alma megmentésére, de olyan hírességek is feltűnnek a történetben, mint Kelly Osbourne énekesnő, a Sliders egyik főszereplője, Kari Wuhrer és Judd Hirsch, a Gyilkos számok című krimisorozat sztárja. Az igazán férfias akcióhoz nem hiányozhat az első rész kultikus láncfűrésze sem, a készítők ígérete szerint kellő mennyiségű és igazán posztapokaliptikus harcok lesznek a folytatásban.

A Sharknado második része Magyarországon elsőként a Universal Channel műsorán lesz látható, mindössze egy nappal az amerikai premier után. Július 31-én azonban nem csak idehaza, de 85 másik országban is megindul a harc a repkedő ragadozók ellen, többek között Németországban, Dél-Amerikában, Ausztráliában, Franciaországban és Nagy-Britanniában is ezen a napon mutatkozik be a Sharknado – A második harapás.

Sharknado – A második harapás - július 31., csütörtök 21:20 Universal Channel

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL