SZÓRAKOZÁS

Elképesztő - Egy nő 15 ezer dollárt költött plasztikai műtétre

Szerző:
Szabó Anna
Mint amerikaiak milliói, Triana Lavey is szeret fotókat készíteni magáról, ám ezekkel nem mindig van kibékülve. Ezért 2012-ben elhatározta, hogy plasztikai műtétre megy, hogy tökéletes „selfie” kinézete legyen. Triana 15 ezer dollárt költött, hogy megváltoztassa az arcformáját.

 

Triana hisz benne, hogy minden online felületen remekül fog mutatni. „A közösségi média megjelenés számomra olyan fontos, mint a valóságos életbeli megjelenés” - mondta. Ha nem volt éppen elégedett a selfijeivel, népszerű iPhone alkalmazásokat használt olyan szűrőkkel, melyek tökéletessé tették a külsejét. Egy idő után azonban hibákat vett észre az arcán, és úgy érezte, végleges korrekcióra van szüksége.

Tíz évvel ezelőtt még észre sem vettem, hogy milyen jelentéktelen az állam - mondta Triana a műtét előtt. - Ez az átkozott áll - először ezt veszem észre minden fotómon”. Egy implantátumot ültettek az állába Dr. Richard Ellenbogen klinikáján, Beverly Hillsben. A doki azonban nem állt meg az állnál. Javasolt még néhány kisebb változtatást, mint pl. zsírleszívás és orrműtét. Trianát meggyőzte róla, hogy szükség van rájuk, így a nő 15 ezer dollárt költött az arcára. Csak azért megváltoztatni az arcunkat, hogy jól nézzünk ki a képeken, eléggé túlzásnak hangzik, de Triana nem így vélekedik erről, nagyon örül az új arcának. „Most olyan arcom van, amire mindig is vágytam - mondta. - Úgy nézek ki, mintha photoshoppal szépen kiretusáltak volna.

Tirana szerint a plasztikai sebészet nem csak az ego növelésről szól, véleménye szerint ez feltétlenül szükséges a mai világban. A nő egyébként vezető tehetségkutató managerként dolgozik egy cégnél, mely arra specializálódott, hogy online sztárokat keres. Számtalan sztár karrierjét egyengette már, és munkája során eszmélt rá arra is, hogy tökéletesen kell kinézni minden online felületen ahhoz, hogy az ember sikeres legyen.


Manapság ez az üzlet az internet sebességével mozog - mondta. - A selfie egy fénykép az arcunkról, így minden nap a telefonunkkal kell felfedeznünk magunkat. Ez saját magunk törvényes reklámozási formája.

Forrás: Odditycentral

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL