DIVAT

Pompázz a vízparton! - Strand-trend

Szerző:
Szabó Anna
A tenger- vagy bármilyen vízpart mindig tökéletes: a megnyugtató homok, a hullámok zenéje, a sirályok rikoltozása, a hétágra tűző nap és a kipirult arcok - szinte teljes az összhang. Ebbe az összhangba azonban te is beleférsz, ha felvértezed magad a 4 legfontosabb vízparti kellékkel.

 

Ha fel akarod újítani a vízparti megjelenésedet, akkor itt az ideje, hogy hozzáláss! A sikerhez csupán 4 dologra lesz szükséged: egy klasszikus, nagyobb strandtáskára, egy elegáns kalapra és napszemüvegre, stílusos öltözékre és egy pár csinos szandálra vagy strandpapucsra.

{KEPGALERIA}

A Női Portál nyári tippjei

- Csak olyan napszemüveget viselj, ami az UV sugárzás 100%-át kiszűri, és így védi a szemedet a naptól.
- Vigyél magad illatmentes törlőkendőket, amikkel tisztára törölheted a kezedet, a lábadat, a napszemüvegedet, a krémes tubusaidat.
- A naptejet, az ajakbalzsamot, a pénztárcádat, a kulcsaidat és a fényképezőgépedet külön kis cipzáras táskába pakold, azt pedig tedd a strandtáskádba, hogy akkor se legyenek homokosak és ragacsosak, ha a strandtáskádban kotorászol.
- A napozáshoz ne vastag törülközőt vigyél, hanem hatalmas, vékony vászonkendőt – gyorsan megszárad, és kicsire össze lehet hajtogatni.
- Mielőtt lemész a partra, a nedves hajadra kenj hajbalzsamot, de ne öblítsd le. A hajad így hidratált marad és elnehezül, vagyis nehezebben lesz kócos és rendetlen.
- Olyan naptejet vegyél, ami mind az UVA, mind pedig az UVB sugarak ellen véd. Még a szálláson kend be magad, hogy felszívódjon, mire leérsz a strandra és kifekszel a napra. Egy-két óránként kend be vele újra magad, akkor is, ha nem mentél a vízbe. Ha kijöttél a vízből, azonnal kend be magad újra, ahogy megszáradtál, mert még a vízálló naptejek is hatástalanok egy idő után.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL