SZÓRAKOZÁS

Tovább terjeszkedik a Jack Daniel.s

Szerző:
Szabó Anna
Komoly terjeszkedésbe fogott a legendás amerikai whiskey-gyártó cég, a Jack Daniel’s. Nem csak a lepárlók és raktárak számát növelte a közelmúltban a vállalat, de új kádárüzemet is nyitott Lawrence megyében.

 

A világhírű ital érlelésére szolgáló hordók gyártása július elején kezdődött meg az új üzemben, 200 embernek biztosítva ezzel munkalehetőséget.

A kádárműhely megépítésére a világszinten növekvő kereslet miatt volt szükség, és természetesen Jack bácsi hagyatékénak megfelelően a hordók gyártását is saját kézben tartják a whiskey készítői. A párlat egyedi ízének titka ugyanis a kristálytiszta forrásvíz mellett, az 53 gallonos, fehér tölgyből készült hordókban rejlik. Az ital jellegzetes borostyán színe és részben zamata is az égetett fehértölgy hordóknak köszönhető.

A jelenleg 200 család megélhetését biztosító új üzemben napi 400 hordót gyártanak, azonban a tervek szerint ez a szám már a közeljövőben igencsak megnövekedhet. A cég számításai szerint pár héten belül napi 700 frissen pörkölt hordó elkészítésére is alkalmas lehet a létesítmény. Ezzel is hozzájárulva a jelenleg 160 országban elérhető italmárka terjeszkedéséhez.

A Jack Daniel’s a mértékletes alkoholfogyasztás híve.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL