SZÓRAKOZÁS

Üzemeltesse saját Tescóját!

Szerző:
Szabó Anna
Az áruházlánc saját fejlesztésű játékalkalmazásával bárki kipróbálhatja, hogyan lehet egy áruházat működtetni.


Budaörs, 2014. július 17. – Én kicsi Tescóm névvel ingyenes játékalkalmazást fejlesztett a Tesco, mely iOS és Android platformon is elérhető. Az alkalmazás használói, elsők között a világon, exkluzív betekintést nyerhetnek az áruházlánc világába, építhetik fel és szépíthetik saját Tescójukat, miközben játszhatnak egy jót a barátaikkal. Az alkalmazás segítségével, játékos módon bárki kipróbálhatja, hogy milyen egy áruházat üzemeltetni, az árukészlet megrendelésétől kezdve, a polcok elhelyezésén át, egészen az áruház feldíszítéséig.

Az ’Én kicsi Tescóm’ alkalmazás a piacon található más játékalkalmazásokhoz hasonlóan az első pár szint eléréséig végigvezeti a felhasználókat azon a folyamaton, hogy miként tudják a legoptimálisabban elindítani saját üzletüket, a polcok elhelyezésétől a beszerzési folyamatokon keresztül az iroda működtetéséig. Így bepillantást nyerhetnek egy valódi áruházlánc működési folyamataiba, s maguk is megtapasztalhatják, hogy a valóságban milyen is lehet egy üzletet irányítani.

Az ismerkedési folyamat után minden játékos a saját kreativitása és tudása alapján üzemelteti digitális Tescóját, melyet a játékban eltöltött idő mennyiségével egyenes arányban tud egyre gyorsabban fejleszteni. A közösségi funkciók segítségével lehetőség van arra is, hogy az ismerősökkel kereskedjünk és kössünk üzletet, illetve a játék gyorsítása érdekében a heti feladatok elvégzéséért további bónusz is szerezhető. A játékban a fejlettségi szintek növekedésével mindig új funkciókkal ismerkedhetnek meg a játékosok, így egyre izgalmasabbá válik a játék, mely lépésről-lépésre egyre jobban hasonlít majd a valóságra.

Az alkalmazás célja, a szórakoztatáson felül, hogy a vásárlók játékos módon megismerjék a működési folyamatokat. Hogy a valósághoz hű megoldásokkal találkoznak a játék során, azt az is bizonyítja, hogy a játékban meghirdetett akciók megegyeznek a Tesco akciós újságában valóban meghirdetett akciókkal. Az alkalmazás emellett alkalmas a marketingüzenetek eljuttatására és a Tesco kommunikációs üzeneteinek az erősítése is.

Az alkalmazás tervezési fázisa 4 hónapot, míg maga a fejlesztés 6 hónapot vett igénybe, mely a játékosok visszajelzése és igényei alapján a jövőben is folytatódik. Az alkalmazás tervezését és fejlesztését a POSSIBLE csoporthoz tartozó Carnation Zrt. és a POSSIBLE Games Kft. végezte, akik a mobil játékkészítésben nagy tapasztalattal rendelkeznek. A POSSIBLE Games több játéka is a top 10-ben szerepelt a virtuális piactereken és világszerte több mint 10 millió játékost szórakoztatnak.

Az ’Én kicsi Tescóm’ alkalmazás az alábbi linkekről letölthető:

>>>itunes.apple.com

>>>play.google.com

 

Mindenkinek kellemes játékot és jó szórakozást kívánunk saját Tesco áruházának üzemeltetéshez.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL