FÉSZEK

1 kanapé 5 stílussal

Szerző:
Szabó Anna
Úgy tűnik, nem lehet elégszer elismételni, hogy a lakás hangulatának megváltoztatásához többnyire bőven elég, ha néhány kiegészítőt kicserélünk. Íme 5 költséghatékony megoldás egy hófehér kanapé köré csoportosítva!


Egy jó kanapé vagy fotel akár egy évtizedre vagy még továbbra szóló élettársad lesz, ezért fordíts kellő figyelmet a formájára, a huzatokra valamint a háttámla kialakítására.

Az alapok

A mély, alacsony karfájú kanapék és tollal bélelt párnák mennyeiek, ha szeretsz hátradőlve heverészni, de idegesítők, ha mindig egyenes derékkal ülsz, és mindent rendben tartasz. A fotelek azért jók, mert a hátat egyenesen támasztják meg, így ideálisak olvasáshoz, viszont nem lehet bennük elterpeszkedni.

Hogy minden igényedet kielégíthesd, a hagyományos háromrészes ülőgarnitúra helyett magad válogasd össze az ülőbútorokat. A rekamié és a dívány gyakran álmaink bútorai, de a valóságban gyakran túl nagyok. Az ülőgarnitúra rugalmas, kedvünk szerint mozgatható alternatívája a görgős fotel lehet, lábzsámollyal kiegészítve.

Hófehér vászon

Kanapénál is a legjobb választás a huzatot illetően mindig egy semleges szín, amihez sok minden passzol. Ezeknek az ismérveknek a leginkább mindig is a fehér felelt meg, amit sokan nem is színnek tekintenek – de ez már egy más történet.

Próbáld ki Te is a hófehér kanapé csodáját, és ha ódzkodnál tőle, akkor jusson eszedbe, hogy a legtöbb ülőalkalmatosságnak már mosható a huzata. Sőt, azt javasoljuk: ebből ne adj alább, hiszen ennél jobb tisztítási módszer még mindig nem létezik!

Végezetül beszéljenek helyettünk a képek!

A nyár varázsa



Fekete-fehér elegancia



Orientális hangulatban



Mediterrán dolce vita



Visszafogott romantika

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL