2018. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Cikis és kalandos: sztorik a Pasiágyból

Blahó Dávid

Az igazán jó szexre azt mondják: olyan volt, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Csak hát, mi, férfiak, nem visszük magunkkal az ágyba a nagykönyvet. Éppen ezért hol kínos, hol megmosolyogtató, hol izgalmas élményekbe keveredünk…

 

Egyedül az amerikai filmekben mindig tökéletes a szex. A gyertyák már előre meggyújtva – majd pont ezzel foglalkoznánk, mikor a vágy éget… -, halk zene, puha ágy, benne a feszes, kemény testek, akik persze pontosan egyszerre jutnak a csúcsra. Kedves Hölgyeim, a valóság Pasiszemmel egészen más. Begörcsölhet a lábunk, kivételesen az okozhat gondot, ha nem vagyunk elég merevek, elfáradhatunk, túlságosan hevesek lehetünk, amivel akaratlanul fájdalmat okozhatunk. A körülmények sem feltétlenül ideálisak, bekavarhatnak más testi szükségletek, és még az alkohol is okozhat vicces pillanatokat. Ezekből szedtünk össze jó néhányat a srácokkal, és bizony, nem keveset röhögtünk, amíg végigvettük a valóban megtörtént eseteket. Hölgyeim, nem is húznám az időt: jó szórakozást hozzá! Remélem, az lesz…

 

A szex és a fáradtság mindent legyőz

Általában a szerelemre mondják, hogy nem lehet ellenfele. Pasiszemmel viszont inkább hajlunk arra, hogy nincs olyan, amit ne tennénk meg egy kis szexért. Ebből is látszik, hogy a munka java ránk hárul a hálószobában. A nők csak élvezkedni és aludni járnak oda – néha egyszerre. „Egy buliban kavartam össze a lánnyal” – kutatott emlékeiben Anti. „Már a kocsiban elkezdtem izgatni, mikor arra eszméltem, hogy elaludt. Le akartam lépni, de felébredt, így nagy lelkesen felmentünk hozzá, és egymásnak estünk. Minden jól ment, amíg a hasára nem fordítottam. Hiba volt. Megint elaludt. Ennyire gáz nem lehetek, gondoltam, így aljas módon folytattam, amit elkezdtem. Végül elmentem. Igaz, gyalog, amiből a csaj semmit nem vett észre. Én viszont kielégületlenül, félrészegen sétálhattam haza”. Ezekben az esetekben – mert hát másnál is volt ilyenre példa, khm… -, azzal nyugtatjuk magunkat, hogy biztosan nem mi csináltuk rosszul a dolgokat, hanem egyszerűen a partnerünk volt ennyire fáradt. Szerencsére az élet gyakran egyenlít…

 

Álmában nyaldos egy kicsit

Késő éjjel vagy hajnalban, buli után, nagyon izgalmas szexelni. Ám lehet, hogy fejben mi rendkívüli módon akarjuk ezt, csak a Pasitest nem engedelmeskedik a parancsnak. „Kedves feleségem orálisan kényeztetett pár sör után, én meg elbóbiskoltam. Ez annyira nem jött be neki” – tett vallomást Berci. „De olyanra is volt példa, hogy bűvészkedtem nála a nyelvemmel, és abba aludtam bele”. Hölgyek, tudjátok, hogy imádunk nyalakodni, nagyon jók is vagyunk benne. A baj akkor van, ha kimerültek vagyunk, és nekünk már jó volt. Olyankor már nehezebben megy a koncentrálás. „Szerintem ez férfi genetika” – tűnődött Anti. „Megerősítem a fentieket. Nálam is volt, hogy miután elmentem, szerettem volna, ha a csajnak is jó lesz, de beleszunyókáltam a kézimunkába”. Egy nagy titkot is el kell nektek árulnom, Drágáim: néha nagyon megtévesztőek tudtok lenni. Mikor már annyi ideje nyaljuk a „fagyit”, hogy szinte nem érezzük a nyelvünket, Ti újból és újból képesek vagytok visszatartani az orgazmust. Na, most… nem, mégse… naaa, talán most?! Nem. Még mindig nem. Csodáljátok, hogy ebben a leglelkesebb férfi is elfárad?

 

Tágítsd, ha kevés a hely!

A helyszín sokszor okozhat gondot. Nem minden életszakaszban – és pláne nem mindenkinek – adatik meg az a szabadság, hogy azt visz haza, akit akar. Hiszen barátokkal, szülőkkel és lakótársakkal osztozhatunk a kecón, vagy lehet, hogy teljesen váratlanul kínálja fel magát a tetthely. De az is lehet, hogy annyira hajt minket a Pasivér, hogy egyáltalán nem zavaró, ha kettőnkön kívül más is tartózkodik a helységben. „Nagyjából 20 éves lehettem, még otthon laktam a szülőknél” – nosztalgiázott Domi. „A ház felújítása miatt az egész család egy szobában aludt, minden ágyat anyámék hálójába zsúfoltunk be. Barátnőmmel nem bírtuk ki, és úgy szexeltünk egyik éjjel, hogy apuék 1 méterre aludtak az egyik ágyon, tesómék meg kb. három méterre a másikon. De nem buktunk le!”. Hiába, bátraké a szerencse! „Én konkrétan úgy vesztettem el a szüzességem, hogy a haverom 30 centire aludt a földön attól az ágytól, ahol én döngettem a csajt” – vigyorgott Berci. Ilyen helyzetekben az, aki tapintatos, megpróbál úgy tenni, mintha aludna. Lehetőleg jó mélyen.

 

Ha az ital nagy úr, nem lesz nagy durr

Az alkohollal vigyázni kell. Különösen, ha szexre készülünk. Mert egy határig jó tanácsadó, lazít az erkölcsökön, és csak még fickósabbá tesz minket. De egy bizonyos ponton túl erőteljesen befolyásolja a teljesítőképességet. És még nagyon mókás szituációkba is sodorhat minket. „Egyetemi napokon történt, ott meg folyik a pia rendesen” – kezdett bele a sztoriba Bence. „Végre sikerült becibálnom a kollégiumi szobába a kiszemelt lányt, aki tudta a dolgát, és rögtön letérdelt elém. Igen ám, de odakint a színpadon rázendített valami zenekar, akik feldolgozásokat játszottak. Ha hiszitek, ha nem, mikor a Mennyország tourist ment a Tankcsapdától, a csaj nekiállt teli szájjal énekelni a refrént: Mftynk kvgya mvvnykb mffd csk… Ki is estem a szerepemből, úgyhogy nekiálltam inkább gumit keresni. Nos, kb. 4 másodperc volt előszedni, további 4 kibontani, de mire felhúztam és visszafordultam, a Hölgyemény frankón bealudt”. Nos, Kedveseim, ez is csak azt bizonyítja, hogy az alkoholtól Ti sem lesztek éppen szűzlányok…

 

Ital úrnő átveszi az irányítást

„Egyszer egy első randi után a lány irdatlan mocsok részeg lett” – lelkesült fel ismét Berci. „Ilyen állapotban otthagyni mégsem akartam, így hazavittem. Úriember módjára befektettem az ágyba, csupa jó szándékkal, hogy én majd a földön alszom. Erre felébredt, szabályosan magára rántott, és így már muszáj volt megdugnom. De a legkínosabb egy másik alkalom volt. Az egyéjszakás után a lánynál aludtam, csak reggel összefutottam a szülőkkel. Apuka mondta is, hogy tegezzem nyugodtan… Persze sem őt, sem a csajt nem láttam többet. A kicsike azért felhívott még, és belesírt a telefonba, mert azt hitte, hogy egy részegen átmulatott éjszaka után majd az oltárhoz vezetem”. Erre talán mondhatjátok azt, hogy micsoda szívtelen szörnyetegek vagyunk, de én meg úgy hiszem, hogy az éremnek két oldala van. Szóval, Drágáim: igazából semmivel sem vagytok különbek nálunk. Főleg akkor nem, ha az élvezetekről van szó.

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...
$( document ).ready(function() { $("#main_SC_TBlock").insertBefore("#fb"); });

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

Előbb vagy utóbb minden nő megtapasztalja az öregedés első jeleit, amelyeket persze igyekszik elrejteni. Próbálják eltüntetni az apróbb ráncokat és a frizurájukra is mindinkább odafigyelnek. Ám vannak az öregedésnek finomabb jelei is, amelyek elsőre ugyan nem feltűnőek, ám ha nem figyelsz oda eléggé rájuk, a későbbiekben már tehetetlen leszel. Vajon milyen jelekre kell odafigyelned?

Tovább »
Válassz egy lótuszt, és tudd meg, hogy korábbi életed milyen párhuzamot mutat a jelenlegivel!

Válassz egy lótuszt, és tudd meg, hogy korábbi életed milyen párhuzamot mutat a jelenlegivel!

Tűnődtél már el azon, hogy vajon ki lehettél előző életedben? A legtöbb embernek több száz, de akár több ezer előző élete is lehetett, így gyakorlatilag lehetetlen megismerni mindazt a tapasztalatot, amit felhalmoztál korábban. Néhány dolgot persze ki lehet deríteni, főként akkor megy ez könnyebben, ha a jelenlegi életeddel az adott előző életed mutat egyfajta párhuzamot.

Tovább »
9 helyzet, amikor a régészek sem találtak magyarázatot a felfedezéseikre

9 helyzet, amikor a régészek sem találtak magyarázatot a felfedezéseikre

Ami azért nem semmi, ha már a modern tudomány meg a szakértők sem találnak válaszokat. Ott valami nagyon nagy rejtélynek lennie, ahol több évnyi vizsgálódás sem segített. Kíváncsi vagy arra, mi lehet az a 9 felfedezés, amibe beletört a régészek bicskája?

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép