SZÓRAKOZÁS

A nyár nagy dobása: Zséda Debrecenben!

Szerző:
Szabó Anna
A debreceni nyári szabadtéri fesztivál legnagyobb dobásának ígérkezik Zséda nagykoncertje 2014. július 20-án este a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon.

 

Az egyedülálló tehetségű, 3 arany és 3 platinalemezes énekesnő, aki nemcsak a magyar, de külföldi színpadokat is meghódított már, nagyzenekarral és több mint 16 toplistás slágerrel érkezik Debrecenbe! A nyári szabadtéri hangulathoz illeszkedve felcsendülnek majd a legfrissebb slágerek, köztük a Legyen úgy, a Dance vagy a Hétköznapi Mennyország, de a régi kedvencek sem maradnak ki a műsorból, mint a Motel, a Mindhalálig mellettem vagy a Fekete Rúzs. A kivételes estén a lírai számoknak is hely jut majd, miközben a nézőket egy pörgős, lendületes, látványos popkoncert várja.

A felújított Nagyerdei Szabadtéri Színpad idén júniusban nyitotta meg újra kapuit a nézők előtt, amelyet egy színvonalas Gálaműsorral ünnepeltek meg.


Zséda sztárvendégként az eseményen jelentette be, hogy júliusban ismét ellátogat a számára igen kedves városba, méghozzá egy különleges, nagyszabású és egyedülálló nagykoncerttel lepi meg a rajongóit.


Az énekesnő műsora a megújult kulturális helyszín nyári rendezvénysorozata egyik legnagyobb dobásának ígérkezik!


Már a megnyitó Gála fellépőjeként is lenyűgözött a színpad, a környezet és persze a rendelkezésre álló technika, így könnyűszerrel álmodtam meg egy egyedülálló hangulatú műsort erre a nagyszerű adottságokkal rendelkező, hiánypótló helyszínre. Ezúttal is fantasztikus zenészekkel dolgozom majd együtt, akikkel egy felszabadult hangulatú, igazi nyári show-t viszünk színpadra. A dalok ez esetben is az érzelmek teljes skáláján mozognak majd, hiszen lírai dalok ugyanúgy hallhatóak lesznek, mint pörgős, táncolni csábító számok. ”- mondta el az énekesnő.


Zséda az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megvalósítsa egyik nagy álmát és az éneklést más művészeti ágakkal is összekapcsolja, így a ZsédArt koncertsorozat keretein belül számos helyszínen találkozhatnak különleges, egyedi produkcióival a nézők.


Az elmúlt időszakban nagyobb hangsúlyt kaptak az életemben az intimebb, belsőségesebb hangulatú koncertek is, Debrecenben viszont egy nagyszabású rendezvénnyel készülünk! Ez az esemény is a ZsédArt sorozatom része, hiszen a Nagyszínpadon számos típusú művészeti produkció valósul meg a nyár folyamán.
A sorozat minden koncertje különleges volt a maga módján, így természetesen most is készülök néhány meglepetéssel!”- tett hozzá Zséda.


A koncert 2014. július 20-án (vasárnap) 20 órakor kezdődik Debrecen megújult Nagyerdei Szabadtéri Színpadán!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL