Napi horoszkóp - 2014-07-08

Kos

Kedves Kos! Ha nem fogadtad meg a jó tanácsot, ismét belezuhanhatsz a legmélyebb kétségbeesésbe. Emiatt nézeteltéréseid támadhatnak családoddal, és figyelmetlenségeddel károkat is okozhatsz magadnak feleslegesen. Vezess óvatosan, ügyelj a csapokra és az értéktárgyakra. Ne tetézd a meglevő bajokat újabbakkal.

Bika

Kedves Bika! Amire sokáig várunk, az is elkövetkezik egyszer, de amilyen nehezen jön, olyan gyorsan múlik el. Ám ma nem vesz rajtad erőt a beteljesedés szomorúsága, önfeledten, boldogan élvezed azt, amit vízpart csak adhat. Minden érzéked kitágul, valóban érzékelsz mindent, amit csak megtapintasz, megízlelsz.

Ikrek

Kedves Ikrek! Szertelen jókedvedben alig bírsz magaddal, amit környezeted csak azért nem méltányol, mert tudják, hogy az Ikrek veszélyes játékos. Számodra a játék nem csak öncélú szórakozás, ugyanis az eszedet is használod közben. Ezért sosem lehet tudni, mikor lesz „véres” valóság a játékból. Légy kíméletes!

Rák

Kedves Rák! Nem fogadtad meg a tanácsot. Olyasmibe ártottad magad, amibe nem kellett volna. Pedig időközben te is rájöttél, hogy semmi értelme másoknak kellemetlenséget okozni. Ne akarj igazságtevő lenni, mert ha valóban igazad van, téged utálnak meg érte. Az emberek nem szeretik, ha rádöbbentik őket hibáikra.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Éltető nap ide vagy oda, nyáron is lehetnek fáradtabb időszakok. Ráfoghatod persze a kozmikus sugarakra, hogy káros hatásukkal befolyásolnak téged, de a frontok mit sem tehetnek arról, hogy az Oroszlán sajnálja az időt az alvásra. És ha valami ledönt a lábadról, legfeljebb a kimerültség lehet.

Szűz

Kedves Szűz! Nem akarsz hinni a fülednek. Olyan híreket hallasz, melyek még két nappal ezelőtt is elképzelhetetlenek voltak. Mielőtt fennakadsz, lépj tovább, hisz szükség van rád a munkában. Este hosszan elgondolkodsz azon, hogy talán nem is ezek a változások a meglepőek, sokkal inkább te maradsz le a kortól.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ismét előtérbe kerül egészségi állapotod, mint mindig, mikor valami probléma van, valami fáj. Több megoldás is létezik, de van néhány alaptétel, amit – ha tetszik, ha nem – be kell tartani. Először is mozogj többet, és egyél kevesebbet. Ha így teszel, akkor súlyfelesleged sem fog gondot okozni.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem hagytak cserben, nem csalódtál, mégis megrendült a bizalmad. Sok apróságban, megannyi kis stikliben bizonyultak vétkesnek a körülötted lévők. Vak lennél, ha ezeket nem látnád, és ostoba, ha megfeledkeznél róluk. Meg kell kísérelned egyedül megvívni a harcot. Eleinte ne számíts támogatókra.

Nyilas

Kedves Nyilas! A tegnapi flörttel nehéz helyzetbe kerültél, sehogyan sem tudsz dönteni. Vannak érvek, melyek amellett szólnak, hogy menj bele a kalandba, mások viszont azt súgják, túlságosan is kockázatos lenne. Dilemmázásodat félbe kell hagynod, mert fontosabb teendőd akad: barátodnak most szüksége van rád.

Bak

Kedves Bak! Engedd meg magadnak, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz. Nem a képesítés, hanem hozzáértésed alapján. Ha a hűséget tartod is az egyik legfontosabb erénynek, csak azért ragaszkodni valamihez, mert szép emlékek fűznek hozzá, luxus. Engedj másfajta kihívásoknak, hogy önmagad számára bizonyítani tudj.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hála égnek, nemcsak a jó, a rossz is elmúlik egyszer. Ma mindent sokkal derűsebbnek látsz, elviselhetőbbnek tartasz. Ismét tele vagy ötletekkel, melyek most nem feltétlenül magvas gondolatokban fognak testet ölteni. Lehet, hogy csak egy beszélgetést tudsz úgy irányítani, hogy hasznodra váljék.

Halak

Kedves Halak! Ne örülj előre! Mindig a boldog, beteljesült szerelemre gondolsz. Talán ma éppen reménytelenül leszel szerelmes valakibe, akinek kőszívét semmi meg nem lágyíthatja, még egy önmagát emésztő, bánatában krokodilkönnyeket hullat Halak látványa sem. Máris elment a kedved az egésztől? Azért próbáld ki!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL