DIVAT

Napsütéses nőiesség

Szerző:
Szabó Anna
A nyár egyik legnagyobb előnye, hogy a vastag pulóverek, és a zárt cipők a gardrób mélyén maradhatnak, hisz a forróságban a lenge ruháké, és a nyitott lábbeliké a főszerep. A szandálos időszak hazánk éghajlatának hála két-három hónapra korlátozódik, így érdemes ezt az intervallumot minél jobban kihasználni.

 

Cipőkből sosem elég, így ritka az olyan nő, akinek ne dobbanna nagyot a szíve egy tökéletes tűsarkú láttán. A kánikulának hála, most teljes pompájukban viselhetjük eme csodás darabokat. A tomboló hőségben nyugodtan vegyük a szokásosnál elegánsabbra a figurát, hisz ilyenkor nincs is ennél könnyebb. Egy légies blúz, és egy szoknya, vagy egy egyszerű szabású ruha, kiegészítve egy figyelemfelkeltő, például fémes hatású magassarkúval, és már kész is az extra nőies összeállítás, mindenféle erőlködés nélkül. Egy, a cipő színével harmonizáló kiegészítő tovább emelheti összeállításunk fényét. Fontos azonban, hogy ne essünk túlzásba, egy hangsúlyosabb gyűrű, vagy nyaklánc bőven megfelel erre a célra. Így kellően visszafogott, és letisztult, mégis látványos szettet kreálhatunk. Színek terén helyezzük előtérbe a világosabb árnyalatokat, és a pasztell színeket, hisz ezek mutatnak a legszebben a napbarnított bőrön, és praktikusak is, hisz a sötét tónusokkal ellentétben nem gyűjtik magukba a meleget.
A Salamander üzleteiben szebbnél szebb modellek sorakoznak, a szivárvány összes színében, és rengeteg trendi fazonban. A kiváló minőség, a kényelem, és az egyedi stílus minden esetben garantált. Kínálatunkban mindenki fellelheti a számára legideálisabb nyári alapdarabot, akár egy csábító tűsarkút, akár egy bájos balerinát keres.

Buffalo

Keresve se lehet nőiesebb darabot találni egy csillogó, arany tűsarkúnál. Ez a pompás Buffalo szandál a legtökéletesebb választás, ha egy klasszikus, elegáns alapdarabra vágyunk. Fémes ragyogásának köszönhetően bármilyen összeállítást megkoronáz, remekül mutat egy időtálló kis fekete ruhával, de a merészebbek bátran kombinálhatják akár egy szűk szárú farmerrel is, a siker garantált.

Ára: 32.990 Ft

 

Forrás: Vágvölgyi Lilian

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL