FÉSZEK

Ideiglenes nappali a szabadban

Szerző:
Szabó Anna
Ezúttal olyan könnyen megvalósítható, rendkívül stílusos nappali megoldásokat mutatunk, melyeket akár a hétvégén elkészíthetsz a kertedben. Nem kell ahhoz flancos terasz, hogy kialakíts egy kis nyári nappalit, elegendő néhány pokróc, takaró, párna és máris kész a kerti hempergő. Vidéki romantika – nem csak vidékieknek.

 

A nyárban az az egyik legjobb dolog, hogy kicsit leegyszerűsödnek a dolgok. Nincs annyi ruha, nincs reggeli rohanás az oviba, iskolába, nem kell korán lefeküdni, sokkal többet vagyunk a szabadban, mint az év bármely más hónapjaiban. Süt a nap, több idő jut a barátokra, magunkra, nem kell folyamatosan a kályhát rakni, stb. A nyárban mindenki kicsit lazább lesz, mint úgy általában - sokkal többet mozgunk, kertészkedünk, sétálunk, bringázunk. Télen kimenni a szabadba, legalábbis számunkra, komoly elhatározás kérdése. Nyáron azonban a lakásban ülni, dolgozni, gépelni jelenti a komoly elhatározást.


Ha nincs kerted, akkor se szomorkodj, hiszen kevesebb kellékkel ugyan, de egy kényelmes pokróc+ párna+jó könyv kombinációval te is pihenhetsz bármelyik kevéssé forgalmas parkban.

{KEPGALERIA}

 

Forrás: Otthon vidéken

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL