2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szexfantáziák - avagy fantáziálás a szexről

Mi a hosszú és jó párkapcsolat titka? Az őszinteség, az odafigyelés, a feltétel nélküli, odaadó szeretet? Ezek lényeges tényezők, de legalább ennyire fontos, hogy ne hagyjuk kialudni az egymás iránti szexuális vágyat sem. Ennek fenntartásában jelentős szerepet játszanak a szerepjátékok és a szexuális fantáziák, melyek segítségével újra meg újra elcsábíthatjuk partnerünket, és izgalmas kalandokat élhetünk át.

 

A változatosság gyönyörködtet – szól a mondás, mely az élet bármely területére igaz, beleértve a szexualitást is. A szexuális fantáziák és szerepjátékok sokszor nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy hosszú, boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhessünk partnerünkkel. Ezt az állítást Dr. Erős Erika, a Durex szexuálmedicina szakértője (FECSM) is alátámasztja, aki szerint főképp a tartósabb párkapcsolatnál szokták színesíteni szerepjátékokkal az együttléteket, de vannak, akik már rövid együttlét után is szívesen öltenek magukra különböző szerepeket.


A tanítónő-diák, az ápolónő-beteg, a főnök-beosztott vagy a rosszlány figura talán a leggyakoribb és legkedveltebb szerepek, melyekhez gyakran jelmez is társul. Míg az előzőek inkább a férfiak fantáziájának kedveznek, a nők sokszor szívesen veszik, ha párjuk a videóban látottakhoz hasonlóan szerelő vagy kétkezű munkás bőrébe bújik”- nyilatkozta a téma kapcsán a szakértő. „Sokan például mikulás vagy húsvét környékén, egy ilyen beöltözéssel ajándékozzák meg partnerüket.


A szexuális fantáziákat tekintetve a legtöbb nem túl extrém, inkább a helyszín és időzítés szempontjából változnak a variációk. „A liftben vagy tengerparton, esetleg a lebukás veszélye melletti szeretkezés vágya elég gyakori. Ugyanígy az út szélén egy légyott az autóban. A férfiak talán leggyakrabban a több nővel való szeretkezésről álmodoznak, amelyhez hasonló fantáziák a nőktől sem idegenek, csak ilyenkor esetleg a férfiak vannak túlsúlyban” - mondta Dr. Erős Erika.


Az erről szóló kisfilmet tekintsd meg itt >>

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Világ a teljességet, valamint az elért célt, egy fejlődési folyamat csúcspontját, sok esetben pedig az életcélt és a világban elfoglalt helyünket szimbolizálja.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Zadkiel arkangyal - Az egyensúly, vagy mérséklet ideje. Együttműködés és kompromisszum. Várd meg a tökéletes időzítést.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Szerda

A napi jóslat Számodra - Szerda

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép