SZÉPSÉG

Fiatalos és üde arcbőr - ahogy szereted

Szerző:
Szabó Anna
Az egyenletes tónusú, ragyogó arcbőr egyre többek számára válik igénnyé, mivel megjelenésüket fiatalossá és üdévé teszi. Az Amway új termékei ragyogó, egyenletes tónusú, hidratált bőrt biztosítanak – érdemes kipróbálni.

 

Az Amway által forgalmazott ARTISTRY™ márka fejlesztői egy globális felmérés eredményeire alapozva megalkottak egy új termékcsaládot, amely kifejezetten ezekre az igényekre kínál hatékony megoldást. A három termékből álló IDEAL RADIANCE bőrfényesítő rendszer az exkluzív 3D technológia segítségével felveszi a harcot az irritációval, a hiperpigmentációval, és a bőr mindhárom rétegében védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, így páratlan ragyogást biztosít.

Szinte elkerülhetetlen, hogy a bőrünket ne érje naponta valamilyen mértékű irritáció” – magyarázta Jesse Leverett, az Amway vezető kutatója. „A környezeti hatások, mint például az UV-sugárzás, a stressz, sőt, akár a természetes öregedés okozta irritáció pedig előbb-utóbb gyulladást okozhatnak, jelentős mértékben fokozva a bőr természetes védelméért felelős melanin termelődését, ami pedig végső soron a foltok megjelenéséhez vezet.

Az elmúlt évtized során számos eredményes eljárást fejlesztettek ki a vonalak és ráncok kezelésére, azonban az egyik legfontosabb cél ma már az, hogy minél hatékonyabban lehessen az egyenetlen bőrtónus problémáját. A probléma fontosságát mutatja, hogy a Mintel piackutató-csoport által közzétett 2012-es jelentés szerint is ez vált az első számú szépségápolási kérdéssé.

Megelőzés. Kezelés. Védelem.

Az IDEAL RADIANCE™ kollekció átfogó és sokoldalú megoldást kínál a bőr ragyogóbbá tételére.


Az ARTISTRY™ kutatói a vállalat ázsiai laboratóriumaival és az elismert Scientific Advisory Board (SAB) munkatársaival közösen kidolgoztak egy új, hatékony, növényi kombinációt, amely innovatív bőrfényesítő technológiával, egy egyedülálló szállítórendszerrel kiegészítve elősegíti a bőr megnyugtatását, a meglévő elszíneződések csökkentését, valamint kiemelkedő mértékben hidratál és hatékony védelmet nyújt a foltok megjelenésével szemben. Az eredmény pedig: klinikailag igazolt bőrfényesítő hatás az arc és a dekoltázs bőrére – gyorsan és kíméletesen.

A természet erejével


Az Ideal Radiance termékek gondosan válogatott kivonatokat tartalmaznak. A MultiFlora Blend elnevezésű hatóanyag-együttes a helyreállító hatásáról ismert százszorszép, muskátli, jázmin, ligetszépe és japánakác bőrnyugtató kombinációjából áll. Ezen kívül a benne található gyöngyprotein a bőr mélyére hatolva csökkenti a sötét foltok és az elszíneződések megjelenését.

Az Amway saját, fenntartható gazdálkodású farmjain termesztett chia magból és gránátalma-kivonatból álló, amerikai szabadalommal védett növényi hatóanyaga hozzájárul a sötét foltok eltüntetéséhez, ezáltal egyenletesebb bőrtónust biztosít.

Végül az sem elhanyagolható tény, hogy a termékcsalád nemcsak hidratálja és védi a bőrt, hanem megelőzi annak irritációját is. Ehhez az exkluzív 3D bőrfényesítő technológia is segítséget nyújt, amely három hatékony összetevőjével nyugtatja a bőrt, fokozza annak ragyogását, és egy speciális liposzómás szállítórendszerrel biztosítja a hidratáló összetevők eljuttatását a bőr megfelelő mélységű rétegeibe. Ezek az összetevők a bőrnyugtató hatású édesgyökér-kivonat, a szabadalmaztatott, bőrfényesítő acerola cseresznye (erjesztett formában) és a bőrben is megtalálható Ceramid 3 lipid, amelyek együttesen elősegítik a bőr nedvességének pótlását.

Ragyogó teljesítmény


Klinikai tesztjeink eredményei magukért beszélnek” – mondta Maud Pansing, a vállalat szépségápolási termékekért felelős globális alelnöke. „A kifejezetten a bőr ragyogásának és fényességének mérésére illetve a bőrtónus egyenletességének megállapítására alkalmas berendezésekkel végzett mérések megállapították, hogy az IDEAL RADIANCE termékek nemcsak a felvitel után, hanem kettő, négy és tizenkét hét elteltével is rendkívül jó teljesítményt nyújtanak. A termékeket egyenként és rendszerben alkalmazva vizsgáltunk, és mindkét esetben fantasztikus eredményeket kaptunk.

Minden termék külön-külön is nagyszerűen szerepelt, ám együttesen alkalmazva bőrének ragyogóan üde és egyenletes tónust kölcsönöz” – hangsúlyozta Pansing, aki a fokozott védelem érdekében egy kiegészító, legalább 15 SPF faktorú napvédő krém használatát is javasolja.

Az ARTISTRY termékeket a világszerte több mint hárommillió Amway termékforgalmazóból álló hálózaton keresztül értékesítik. Bővebb információkért illetve termékforgalmazó kereséséhez kérjük, látogasson el a www.amway.hu oldalra.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL