DIVAT

Hódíts a világbajnokság alatt!

Szerző:
Szabó Anna
Bár már javában zajlik az idei futball világbajnokság Brazíliában, a döntők még hátra vannak. Ahogy emelkedik a tét, úgy fokozódik a hangulat Budapest szabadtéri szórakozóhelyein. Szurkolj kedvenceidnek a csapatok színeiben, és tegyél róla, hogy a kivetítő helyett a szemek csak rád tapadjanak!

 

Az általános sztereotípia szerint a nő és a foci nem fér össze. A futballt minden nő utálja és rettegve menekül előle a manikűröshöz, míg párjuk a labda után rohangáló férfiakat bámulja megbabonázva. Ma ez már korántsem igaz! Megdöbbentő adatokkal szolgálhatunk: egyre több hölgy kíséri figyelemmel a nagy bajnokságokat. Egy 2012-es felmérés szerint a magyar nők kétharmada érdeklődik a foci iránt.

Kedves hölgyolvasó, ha nem csak a szabályokat ismered, de a játékosok nevével és az eredményekkel is tisztában vagy, ha izgatottan várod a kezdő sípszót és lélegzet visszafojtva izgulod végig a tizenegyeseket, akkor te igazi rajongó vagy. Éppen ezért a június 28-án, szombaton kezdődő nyolcad döntőkre már érdemes outfiteddel is kifejezni szimpátiádat kedvenc csapatod iránt.

{KEPGALERIA}

Viszont ha egyáltalán nem lelkesedsz a futball iránt, akkor se csüggedj, hiszen megannyi csajos programlehetőség adódik a világbajnokság ideje alatt is. Ilyenkor például nyugodt szívvel elmehetsz egy közös shoppingolásra a barátnőkkel a Premier Outletbe, ahol az állandó 30-70%-os kedvezmények mellett egy nagy bevásárlás után sem lesz bűntudatod.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL