MÁGIA

Szerelem-csillag varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Talán nem is hinnénk, hogy milyen erejük van a csillagoknak! Ha egy tiszta, szép, csillagos éjszakán elvégzed ezt a varázslatot, garantáltan megtalálod szíved igaz szerelmét. Csak válaszd ki a legfényesebb csillagot, és már kezdődhet is a varázs...

Mire lesz szükséged a varázslathoz

- Papírra
- Tollra vagy ceruzára
- Rózsaszín vagy vörös rózsaszirmokra
- Jázminillatú füstölőre
- Vörös gyertyára
- Piros kövekre, például gránát, rózsakvarc, vagy rubin



Ezt a varázslatot csak tiszta éjszakán csináld!

Rendezd el a szirmokat meg a kövecskéket a gyertya körül. Gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőt. Gondolj arra, milyen tulajdonságok fontosak neked egy eljövendő társban, és írd is le őket a papírra. Aztán fogd a rózsaszirmokat meg a köveket a markodba, és menj ki a szabadba, nézz fel a csillagokra. Válaszd ki a legfényesebbet, és csak is annak a fényére, energiájára koncentrálj. Tartsd magasba a szirmokat meg a köveket, és mondogasd a következőt, egymás után háromszor:


"Szerelemcsillag, ragyogj fényesen.
Segíts nekem ma éjszaka.
Hozd el hozzám az igaz szerelmem,
Ahogy akarom, úgy legyen."


Közben képzeld el, hogy a csillag sugara megtölti erővel a kezedben lévő szirmokat és köveket. Ezek után menj be, a virágokat és a köveket rakd a vörös gyertya köré. Nézz a gyertya lángjába, és ismételd meg a varázsigét, megint háromszor.


Az, hogy elvégezted a varázslatot, még nem jelenti azt, hogy ezentúl begubózva kell otthon ülnöd, és várnod a nagy Ő-t! A szerelmi varázslatok általában működnek, de nem várhatod a csillagoktól, hogy egyenesen a küszöbödre hozzák az igazit.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL