DIVAT

Mádai Vivien a balerina cipők szerelmese

Szerző:
Szabó Anna
Mádai Vivien, az MTVA bájos műsorvezetője tökéletesen megtestesíti a klasszikus szépség fogalmát. A kifogástalanul elegáns megjelenés még várandóssága hatodik hónapjában is mindig garantált nála. Ennek tükrében most stílusról, és cipőkről faggattuk az elbűvölő kismamát.

 

Van olyan fazon, vagy szín, amiért kifejezetten odavagy, amin előbb akad meg a tekinteted, ha cipő vásárlásra kerül a sor?

Ha bemegyek egy boltba, az első dolog amit észreveszek az garantáltan egy balerina cipő lesz. A különleges daraboknak nem tudok ellenállni. Legyen az kivágott, masnis, vagy csíkos, nálam nyert ügye van.

Sokaknak akad olyan lábbeli a cipős szekrényében, amit valamilyen oknál fogva féltve őriznek. A tiédben is megtalálható egy ilyen darab?

Az igazat megvallva minden cipőmet féltve őrzöm. Mindegyik a saját dobozában, gondosan elpakolva pihen. Általában a nőiesebb stílust kedvelem, paradoxon módon mégis egy fekete lakk Armani gumicsizma a legkedvesebb darabom. Nagyon sérülékeny, így csak ritkán hordom, inkább nézegetem, és várom amíg egy új kedvenc be nem lopja magát a szívembe.

Mi a fő szempont nálad, ha cipőkről van szó? Volt már olyan eset, hogy a külcsín a kényelem rovására ment?

Nagyon kényelmes típus vagyok, de olykor persze velem is előfordul, hogy a praktikum felett győzedelmeskedik a szépség. Legutóbb egy esküvőn jártam így, már az indulásnál éreztem, hogy nem biztos, hogy a legmegfelelőbb darabra esett a választásom. Ilyen esetekre mindig van nálam egy flip flop, biztos ami biztos.

 

A kismamaság mennyiben befolyásolja a cipőviselési szokásaidat?

Amikor tavasszal kitört rajtam a cipővásárlási láz, természetesen egyből a magassarkúk felé kacsingattam, majd szépen lassan konstatáltam, hogy minden bizonnyal vicces leszek nagy pocakkal két tűsarkon egyensúlyozva, így inkább a saruk felé vettem az irányt. De azért be kell, hogy valljam, egy telitalpú szandált titkon mégis megvettem.

Az idei nyár nagy slágerei a tánccipőkhöz hasonló, alacsonyabb sarkú, pántos szandálok. A Salamander üzletek polcain is rengeteg ilyen modellel találkozhatunk. Hogy állsz ezzel a fazonnal?


Az ilyen darabok régóta nagyon tetszenek, de magamon sajnos nem igazán tudom őket elképzelni. Az az igazság, hogy sosem voltam igazán kibékülve a lábaimmal, így mindig megmaradtam a jól bevált, klasszikus fazonoknál. A tánccipők minden kétséget kizárólag nagyon szépek és mutatósak, de én inkább meghagyom őket a profiknak.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL