Hozzávalók
- 4-5 maréknyi apró szemű zabpehely
- 1 maréknyi mazsola
- 3 evőkanál kókuszreszelék
- 10 dkg vaj vagy kókuszzsír
- 2 evőkanál gyümölcscukor vagy méz
- víz- amennyivel összeáll
- 2 evőkanál őrölt lenmag
- 1 teáskanál fahéj.
Elkészítés
A hozzávalókat egy nagy tálban összeállítjuk, majd golyókat formázunk, és a tepsi aljában lenyomogatjuk. Előmelegített sütőben készre sütjük, vagy megaszaljuk.
Jó étvágyat!
Forrás és képek: Nagyné egészség blogja
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
Tényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK