DIVAT

Ha végre itt a nyár...

Szerző:
Szabó Anna
A szokásosnál hűvösebb tavaszi hónapok után úgy tűnik, a nyár első hónapja, a június az igazi meleget is meghozta magával. A legforróbb évszak kedvez a színek szerelmeseinek, hisz divat fronton ilyenkor az élénk árnyalatoké a főszerep.

 

Megérkezett a sokak által várva várt pillanat, kezdetét vette a lenge ruhák, hideg italok, rövid éjszakák, és hosszú nappalok időszaka. Amint a hőmérő higanyszála harminc fok közelébe ugrik, az ember akarva akaratlanul is vízpart mellé vágyik. Akár egy régóta tervezett külföldi nyaralásról, akár egy spontán balatoni kiruccanásról van szó, minden esetben fontos, hogy mi kerül a bőröndbe, utazótáskába. Lágy esésű, könnyű anyagból készült darabokkal biztosan nem hibázhatunk. Egy hosszú, színes szoknyával nem csak a divat oltárán áldozhatunk, de egy ilyen modell egészen biztosan jó szolgálatot is tesz a tikkasztó hőségben. Nagyon fontos, hogy természetes anyagokból készült termékeket csomagoljunk az útra, hisz csak ezek biztosítanak megfelelő szellőzést, megőrizve bőrünk egészségét. Ez az állítás a lábbelikre is igaz, egy minőségi, vékony bőrből készült darab a perzselő napsütésben is hű társunk lesz.


A Salamandernél igazi kincsekkel készülünk a legfülledtebb évszakra. Polcainkon a legfrissebb trendeknek megfelelő modellek sorakoznak, a szivárvány összes színében. Mindegy, hogy tengerparti nyaralásra, vagy céges koktélpartira készül, nálunk megtalálja az alkalomhoz legjobban illő lábbelit. Táskák terén is valódi csemegéket tartogatunk. Egy színpompás, virágokkal díszített darabbal a vállunkon a vakáció is még kellemesebben telik!

Gabs

Ez a gyönyörű, élénk színekben pompázó Gabs táska a nyár igazi alapdarabja. Különleges virágmintája, és merész színhasználata teszi igazán egyedivé a modellt. Nagy méretének, és praktikus belső kialakításának hála a nyaralás során, a strandon, vagy egy mozgalmas munkanapon is kötelező kellék.

Ára: 42.990 Ft

Forrás: Vágvölgyi Lilian

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL